Møter Huddersfield i FA-cupen

Ble klart etter omkampen mellom Birmingham og Huddersfield tirsdag kveld.

Etter å ha banket Yeovil Town 4-0 i FA-cupens fjerde runde 26. januar avanserte Manchester United til femte runde i turneringen.

Mandag 29. januar ble det klart at United møter Huddersfield eller Birmingham i femte runde. De to lagene spilte 1-1 i første kamp, og måtte ut i omkamp tirsdag kveld.

Der gikk Huddersfield seirende ut.

Ekstraomganger

Hjemmelaget Birmingham tok ledelsen 1-0 etter 52 minutter ved Che Adams, men Marc Roberts selvmål sørget for 1-1 ni minutter senere.

Kampen gikk til ekstraomganger, og allerede syv minutter ut i første ekstraomgang sto det 3-1 til bortelaget takket være scoringer av Steve Mounie og Rajiv van La Parra.

Etter 106 minutter spilt var all dramatikk borte etter at Thomas Ince satte inn 4-1.

Huddersfield ligger på 19. plass på Premier league-tabellen, og var laget United slo 2-0 i helgas Premier League-runde. Møtet i høst endte 2-1 i favør Huddersfield.

Det nyopprykkede laget slo ut Bolton 2-1 i tredje runde.

Tidspunktet for femte-runde-kampen er satt til lørdag 17. februar klokken 18.30.