Kan møte lag fra 7. divisjon

Mange miniputter i mandagens FA-cuptrekning.

Publisert Sist oppdatert

United har hatt vane for å trekke Premier League-motstandere i de nasjonale cupene de siste årene, og forrige sesong ble det en tidlig exit fra FA-cupen da Swansea stakk av med seieren på Old Trafford i 3. runde.

Som vanlig kommer alle Premier League- og Championship-lag med i 3. runde også denne sesongen, men United kan også trekke en rekke lag fra lavere divisjoner mandag kveld klokka 20.00.

20 små

facup

Samtidig er Worcester City fra nivå seks også med i trekningen, selv om de må gjennom omkamp for å sikre plassen.

Flere lag fra Conferende-ligaen, på nivå fem, er også med. Dover, Southport, Gateshead og Wrexham er allerede klare for 3. runde, mens Aldershot og Chester fra samme nivå må gjennom en omkamp før de er sikret spill i 3. runde.

Totalt vil 20 av lagene i trekningen være fra League Two eller dårligere, 24 vil være fra Championship og 20 (inkludert United) være fra Premier League.

4 kamper på 8 dager?

Manchester United Team Group Photocall

Uansett motstander er det på tide med en FA-cuptittel igjen. United har vunnet FA-cupen 11 ganger, men forrige gang var helt tilbake i 2003/04-sesongen. Det betyr at flere av de nåværende United-stjernene, deriblant Wayne Rooney og Michael Carrick, aldri har vunnet FA-cupen.

United.no legger ut motstanderen så fort den er klar i trekningen som starter klokka 20.00 skandinavisk tid.

Powered by Labrador CMS