Rykter på en søndag

Som seg hør og bør på en søndag, florerer overgangsryktene i engelske aviser.

Publisert Sist oppdatert

Daily Mail og The Telegraph rapporterer begge at den nye Tottenhamsjefen, Juande Ramos, er interessert i å hente Michael Carrick tilbake til White Hart Lane. Midtbanespilleren skal være verdsatt til £18,6 millioner pund, nesten eksakt det samme United betalte for han. Det er likevel tvilsomt at Carrick forlater et titteljagende United til fordel for et Tottenham som har hatt en katastrofal sesongstart, melder Eatsleepsport.

Veloso

En spiller det har vært skrevet mye om de siste ukene, er Sporting Lisboas høyreiste midtbanespiller Miguel Veloso. Etter to suksessfulle handler med Sporting tidligere virker det som United nok en gang er interessert i et av deres talenter. Veloso skal visstnok ha en klausul i kontrakten sin som sier at han kan forlate klubben hvis et bud på £21 millioner kommer inn. Det rapporteres også at Valencia følger nøye med på situasjonen rundt den 21 år gamle portugiseren.

Garay

United, Liverpool, Juventus og Real Madrid skal være blant klubbene som følger med på situasjonen rundt den argentinske forsvarsspilleren Ezequiel Garay. 21 åringen spiller til daglig for Racing Santander i Spania, og sies å være et av de største forsvarstalentene i La Liga. Etter landslagsdebut mot Norge i august og en rekke imponerende opptredener i Spania, skal han verdsettes til om lag £10 millioner. Han ventes ikke å forlate Racing Santander før til sommeren, men Liverpools forsvarsdekning tatt i betrakning kan utløse en budkrig allerede i januar.

Kilde: Eatsleepsport

Powered by Labrador CMS