Zeki sikler etter mer

Detbutkampen mot Leeds har gitt den 19 år gamle forsvarsspilleren Ezekiel Fryers blod på tann.

Publisert Sist oppdatert

Nå løfter han blikket mot nye høyder og speider etter flere muligheter til å komme med blant Sir Alex’ utvalgte.

19-åringen, som er født og oppvokst i Manchester, har lenge vært ansett som et lovende forsvarsemne. Likevel kom det overraskende på de fleste, kanskje til og med ham selv, at det bød seg en sjanse til en plass i startelleveren på Elland Road.

Og som midtstoppermakker til Michael Carrick gjorde «Zeki» sine saker utmerket. Kaldt og rolig ryddet han opp hver gang situasjonen krevde det, og selv om tempoet og intensiteten var atskillig høyere enn han er vant til fra junior- og reservelagsnivå, holdt han nesten hele kampen ut.

Spilte til krampen tok ham

Etter 80 minutter måtte han imidlertid melde pass – ikke for motstanderne, men for krampe i den ene leggen.

Til MUTV ga debutanten senere uttrykk for at han nå er sulten på mer førstelagsfotball:

– Dette var virkelig stort for meg. Å få spille for førstelaget mot Leeds på Elland Road, er en kjempeerfaring å ta med seg videre.

– Til slutt var jeg nødt til å forlate banen med krampe. Heretter blir det derfor å jobbe hardt med reservelaget, for å bli klar og enda bedre rustet om det skulle dukke opp flere slike muligheter, sa en lykkelig Ezekiel Fryers, og la til:

– Det var godt for meg å få Larnell Cole og Paul Pogba (Uniteds to øvrige debutanter) innpå etterhvert. Vi har spilt sammen i lang tid, så dette var en fantastisk kveld for oss alle tre.

Powered by Labrador CMS