Poengtap for Arsenal

Everton tok poeng på Emirates.

United slet mot Everton, men det er på ingen måte noe unikt i det, for mange har slitt mot The Toffees i år. Søndag ettermiddag var det Arsenals tur.

Everton imponerte i begge omganger, og det så lenge ut som om Arsenal ikke ville få hull på byllen hjemme på Emirates. Men ti minutter før slutt satte Mesut Özil ballen i mål for Arsene Wengers mannskap, og det gikk mot en luke på 15 poeng ned til Manchester United for The Gunners.

martinez_roberto
UAVGJORT: Det ble et nytt godt borteresultat for Everton og Roberto Martínez.

Men Everton ville det annerledes. Ballen endte hos Gerard Deulofeu etter et innlegg fra venstre, og 19-åringen dro av Gibbs, og fyrte løs, og avslutningen var god nok til at han kunne juble for utligning.

Arsenal var nære seieren på overtid, da Olivier Giroud banket ballen i krysstanga, men det endte 1-1.

Manchester City spilte uavgjort i Southampton denne runden, mens Chelsea tapte mot Stoke City. Heldigvis er det andre lag enn bare United som gir bort poeng.