Blandede meninger i avisene

Engelske aviser er uenige om United klarte å svare ordentlig etter tapet mot Manchester City eller ikke.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News skriver at United er på vei til å bygge seg opp igjen etter fadesen mot Manchester City, og tror denne seieren vil bety mye for selvtilliten. Ifølge lokalavisen var det tydelig at angrep var i fokus hos Sir Alex Ferguson, med både Wayne Rooney, Javier Hernandez og Danny Welbeck fra start.

– Sir Alex Ferguson lovte et svar etter derbyet forrige helg, men dessverre var det Everton som ikke klarte å komme med ett, skriver The Guardian. De mener at oppgjøret på Goodison Park ikke var blant de jevne, tette kampene man har opplevd de siste årene. Everton hadde lite å stile opp med, og klarte ikke å gjøre noe som skulle ta fra United de tre poengene.

The Independent mener at dette var kampen som viste om United var sterke nok til å slå tilbake etter tapet mot City, og de Røde besto testen. De fokuserer mest på at Everton ikke var sterke nok til å revansjere seg etter tapet mot Chelsea i midtuka, og at å spille ekstraomganger tre dager tidligere gjorode spillerne slitne.

The Telegraph skriver at Uniteds svar etter forrige uke ikke var like kraftig som mange hadde forventet, men at det likevel la sitt spor på Goodison Park. – Det virker også som Rio Ferdinand er plukket ut som syndebukken etter forrige runde, ettersom han ble vraket fra startoppstillingen, skriver de.

Powered by Labrador CMS