Ingen Young i troppen?

Lokalavisa har kommet med en liste over spillere som definitivt er med til Liverpool – og der finner vi ikke Ashley Young eller Ander Herrera.

Publisert Sist oppdatert

Spillerne har reist til Liverpool, og Manchester Evening News melder om en kamptropp uten Ander Herrera og Ashley Young.

Avisa gjør oppmerksom på at det at spillerne ikke er nevnt som bekreftet med i troppen, ikke nødvendigvis betyr at spilleren ikke er med.

At førstnevnte kanskje mangler er for så vidt ikke så veldig overraskende, siden han nettopp er tilbake i trening, og siden tidligere uttalelser har tydet på at toppkampene mot City og Chelsea er det tidligste vi kunne vente oss spanjolen tilbake.

Ashley Young har høstet mye kritikk for sine prestasjoner i begge kampene mot Barcelona, men var ikke med mot West Ham sist helg på grunn av suspensjon.

Bekreftet med i troppen: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Diogo Dalot, Matteo Darmian, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Phil Jones, Scott McTominay, Paul Pogba, Fred, Andreas Pereira, Nemanja Matic, Juan Mata, Jesse Lingard, Anthony Martial, Alexis Sánchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku.

Noe av det som taler mot det å gå ut fra at Young ikke er inkludert, er at lista over har bare 19 mann, og at det dermed bare akkurat holder til en endelig tropp når vi har tatt bort tredjekeeper. Det er derfor naturlig å gå ut fra at det kan være flere inkludert – men om det gjelder Young, Herrera, Rojo eller en unggutt er selvsagt i så fall vanskelig å si.

De som observerte United ankomme Liverpool skal også ha gitt uttrykk for at det var enkelte som var med som ikke ble identifisert, og det vil overraske om ikke Young og/eller Rojo er blant disse.

Powered by Labrador CMS