– Et mesterlig comeback

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 6,5
Ingenting å gjøre de første 45, så en fin redning på frispark og rett plassert på et par andre avslutninger. Også god i feltet når det var nødvendig helt på tampen.

Axel Tuanzebe – 7,0
Positiv. Aktiv offensivt og god kontroll defensivt, selv om det ble et gult kort på tampen. Foretrukket foran Timothy Fosu-Mensah, og viste at han faktisk kan være et interessant alternativ til Aaron Wan-Bissaka denne sesongen.

Eric Bailly – 8,0
Meget godt comeback, hans første kamp siden 1-6-tapet mot Spurs. Solid i duellspillet, og et par «Bailly-touch», som nesten bare han gjør, da han dempet på brystet i eget felt og også gikk av Evertons spisser på et lite raid. Den ene United-spilleren jeg synes klarte å holde toppnivået i alt han gjorde i hele kampen.

Harry Maguire – 7,0
Slapp, sammen med Bailly, så godt som aldri Calvert-Lewin til før pause. Et par feilvalg, men totalt sett god. Også en helt avgjørende pasning i forkant av 1-0-målet.

Alex Telles – 7,0 (ut for Shaw 84)
Hans beste kamp i United-trøya i 45 minutter. Full kontroll defensivt, oppmerksom i egen boks, hele tiden et alternativ offensivt og krydret det med gode innlegg og flere gode cornere. Kunne hatt flere målgivende den første halvtimen. Mindre involvert offensivt og noen svake innlegg like før han ble byttet ut, men defensivt god i hele kampen.

Nemanja Matic – 7,0
God i store deler av kampen. En ting er den defensive jobben og det å dekke rom, men også meget god som ballsentral. Satte fart med ball for å piske opp tempo flere ganger.

Paul Pogba – 7,0
Solid igjen. God med ball og arbeidsom. Helt sentral da United nærmest overkjørte Everton den første halvtimen. Jo da, et par skjønnhetsfeil som kunne blitt straffet, men kan legge seg vel vitende om at han leverte nok en god kamp onsdag.

Mason Greenwood – 6,5 (ut for Rashford 67)
Kunne scoret på et godt Telles-innlegg, og også aktiv i kombinasjonsspillet den første halvtimen, selv om han forsvant det siste kvarteret da Everton kom mer med og heller ikke var så mye med i 2. omgang.

Bruno Fernandes – 7,0
Som alltid sentral, nær ved å finne Cavani like før pause også, men det skal også sies at han bommet på et par store muligheter for gjennombrudd da sistepasningen så ganske enkel ut – muligheter som for eksempel Jesse Lingard ville blitt korsfestet for ikke å få frem. Det blir et klart trekk i min bok. Høyt over på en skuddsjanse etter pause, men uheldig som ikke fikk scoring med et skudd i stolpen på tampen.

Donny van de Beek – 6,0 (ut for Martial 67)
Andre tar mer plass, men Donny treffer stort sett med pasningene, som gjerne er entouch og var aktiv i boks da United dominerte. Ser man på bidraget som kant var ikke det så stort, men en helt ok kamp før han ble et naturlig bytte da United satset mer.

Edinson Cavani – 7,0
Variabel, men likevel en trussel. Hadde en dobbeltsjanse midt i 1. omgang og var nær ved å snappe ballen fra keeper en gang, men samtidig også litt treg i oppfattelsen på en annen god sjanse og et helt håpløst forsøk fra midtstreken. Noen snakket om rødt kort da han kastet Mina i bakken etter pause, men til slutt ble det nettopp Cavanis briljanse – mottaket, bevegelsen og avslutningen – som egentlig avgjorde kampen. Den briljansen fikk han ett helt poeng fra meg for.

Anthony Martial – 7,0 (inn for Van de Beek 67)
Begynte med en stygg ballmist, fortsatte med en helbom i feltet, men fikk så målgivende og scoring da avgjørelsen falt. Har vært helt avgjørende i de siste kampene, og dette ble nok en positiv opplevelse.

Marcus Rashford – 6,5 (inn for Greenwood 67)
En blokkert sjanse og så målgivende til Martial, sånn sett ble det et bidrag, selv om alt før det ikke var like spenstig fra Rash.

Luke Shaw (inn for Telles 84) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS