– Alt var av høy klasse i dag

REAKSJONER: José Mourinho hyllet prestasjonen etter 2-0 mot Everton.

Publisert Sist oppdatert

United slo tilbake med seier og tre poeng etter en svak periode, og tok tilbake andreplassen i Premier League.

Etter kampen snakket en strålende fornøyd José Mourinho med Sky Sports.

– Vår stolthet, anstrengelse – alt var av høy klasse, og på toppen av det spilte vi veldig god fotball. Det var ikke en prestasjon som tilsa at gutta var slitne, selv om vi fikk det verste juleprogrammet. 

– Everton reagerte på presset vårt i 5-8 minutter, men vi hadde hele tiden kontroll. Vi endret på taktikken siden vi ikke hadde Romelu Lukaku tilgjengelig, og jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fremsto. 

LES OGSÅ (+): Vår spillerbørs – Greven og hovmesteren

– På vei i riktig retning

United-manageren ble naturlig nok spurt om hva han tenker om Jesse Lingard, som har vært en åpenbaring de siste ukene, og funnet nettmaskene syv ganger på ni kamper.

– En ting er det å være et ungt talent. En annen ting er å være en veldig god spiller. Det er veldig mange som ikke klarer å ta det steget. De går fra å ha et stort potensial til å bli middelmådige fotballspillere. Lingard tar det steget. Han er mye mer stabil, han kan tilpasse seg, han forstår spillet bedre og er på vei i riktig retning, sier Mourinho. 

(Saken fortsetter under bildet)

FORNØYD: José Mourinho var en mye blidere mann etter kampen.

Taus om overgangsvinduet

Selv om mandagens resultat var positivt, er det ikke til å stikke under en stol at United sliter med skader om dagen.

Portugiseren ble derfor spurt om situasjonen, og om han planlegger å hente inn noen nye ansikter i løpet av overgangsvinduet.

– Jeg vet ikke helt om det blir noen overganger. Akkurat nå har vi en del trøbbel (skader, journ.anm.), men om to-tre uker kan det se annerledes ut. Spørsmålet er om vi skal forbedre stallen nå, eller vente til sommeren. Det kan jeg ikke svare på nå, sier Mourinho.

GI DIN SPILLERBØRS HER (+)

– Ingen skudd på mål? Det er normalt

Everton-manager Sam Allardyce ble konfrontert med at vertene ikke hadde ett éneste skudd på mål i løpet av kampen.

– Ingen skudd på mål? Det er normalt for oss. Vi vet hva slags problemer vi har, og det gjorde klubben før jeg kom også. Vi skal prøve å fjerne det problemet i dette vinduet ved å få på plass en frontlinje som kan true motstanderens forsvar og score mål. Frem til det kan vi kun vinne hvis vi holder nullen, mener den tidligere landslagstreneren. 

Han synes de blåkledde ga bort to enkle mål.

– På det første målet rygger og rygger og rygger vi, og Martial scorer. Gutta, hvem som helst kan skyte fritt og score mot deg hvis du gjør det. Jeg synes vi ga bort to mål. United var det beste laget, men man kan ikke gi dem scoringer som det, tilføyer Allardyce.

Se hva ansvarlig redaktør hadde på hjertet etter triumfen: 

 

Powered by Labrador CMS