Skjermdump: Sky Sports

Rasende Neville ber Solskjær kvitte seg med «ugress»

En rystet Gary Neville omtaler ydmykelsen mot Everton som «pinlig». Samtidig sier Sky Sports-eksperten gjentar han at han har full tillit til at Ole Gunnar Solskjær er riktig mann for jobben.

Publisert Sist oppdatert

Etter søndagens smått sjokkerende resultat på Goodison Park, satt Sky Sports-studioet over til Neville, som fortalte akkurat hva han mente om klubben hans driver med om dagen.

– Jeg er rasende, for å være ærlig, sier Neville, og minner om at Ole Gunnar Solskjær var nødt til å gå over til den tilreisende United-fansen på Goodison Park og beklage den forestillingen de var blitt vitner til.

– De siste sju årene har jeg ofte sagt at klubber er nødt til å kvitte seg med ugresset i hagen sin. Men i denne klubben er det parkslirekne (japansk ugress som regnes som en av de verste formene for ugress og er svartelistet i Norge red. anm.), og det angriper ikke bare hagen, men også grunnmuren til huset. Det er de nødt til å håndtere umiddelbart.

– Fansen sto med José Mourinho til slutten, og de kommer ikke til å rope på at Ole Gunnar Solskjær må gå. De kommer ikke til å vende seg mot ham. Det er spillerne som står med risikoen.

GOD TONE: Stemningen var ikke like god på Goodison Park som den var før kampen i Barcelona. Ole Gunnar Solskjær (t.h.) står med sju baklengs og null scoringer på sine to siste kamper. Gary Neville (t.v.) mener resultatene viser hvilke problemer United har.

Slakt i lokalavis

Budskapet til Neville er det samme som i de engelske avisene. De færreste klandrer Solskjær, og mener resultatet må tilskrives en kombinasjon av en svak spillergruppe og dårlig ledelse fra øverste hold.

Lokalavisen slaktet United-spillerne på sin spillerbørs, der samtlige av de elleve spillerne som startet kampen fikk karakteren 0 eller 1.

PÅ PLASS: Ed Woodward var selv på tribunen på Goodison Park.

– Full tillit til Ole

Neville sammenligner United med Manchester City og sier at de lyseblå er der United ønsker å være for øyeblikket.

Den tidligere United-backen trekker fram Bernardo Silva, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og David Silva som spillere som ikke bare holder langt høyere kvalitet, men som også jobber hardere.

– Everton løp fire kilometer mer enn dem i første omgang. Se på Liverpool, deres største rival, de kjemper for hver eneste meter på banen, sier Neville.

– Det var pinlig å se noen av United-spillerne mot Everton. Jeg er rasende. Jeg har full tillit til at Ole vet hva som må gjøres. Klubben kommer selvfølgelig til å støtte ham, men det er et stort problem. Den forestillingen de leverte på søndag var råtten.

Onsdag kveld tar Manchester United imot nettopp City til sesongens siste byderby.

Powered by Labrador CMS