U23: Målløst mot Everton

Vi fulgte U23-kampen.

Publisert Sist oppdatert

United-reservene har vist noe fremgang i det siste, og var gode mot City sist, og er ikke lenger helt nederst i reserveligaen.

Mandagens motstander var Everton, og de er langt foran fortsatt. Før dette oppgjøret hadde Everton i snitt tatt ett poeng mer enn United per serierunde, og Everton ville med seier gå opp på andreplass.

Slik gikk det ikke. Det var ingen stor fotballkamp som ble spilt på Haig Avenue i Southport, og det endte målløst og 0-0.

Begge lag skapte sjanser, både Wilson, Scott og innbytter Gribbin var ganske nære for United, men Everton hadde vel så mange sjanser som United.

Alt i alt var nok 1-1 og ett poeng til hvert av lagene rettferdig. United blir med dette værende på 10. plass, to poeng fremfor Spurs på sisteplassen.

Luke Shaw og Axel Tuanzebe var spillere det var naturlig å tenke at ville være med her, siden ingen av dem er med sørover i forbindelse med kampen mot Watford, men ingen av dem var med i Ricky Sbragias tropp. Kaptein Joe Riley var kanskje Uniteds aller beste.

Vi fulgte kampen live. Se våre oppdateringer fra oppgjøret nederst i denne saken.

NÆR SCORING PÅ SLUTTEN: Callum Gribbin.
NÆR SCORING PÅ SLUTTEN: Callum Gribbin.

U23: Everton 0–0 (0-0) Manchester United

Premier League 2
Haig Avenue, Southport
Mandag 27. november, 20.00

Manchester United: Kieran O’Hara; Joe Riley, Luca Ercolani, Ro-Shaun Williams (Tyrell Warren, 23.), Demetri Mitchell; Thomas Sang, Charlie Scott; Zachary Dearnley (Callum Gribbin, 63.), Ethan Hamilton, Tosin Kehinde; James Wilson.
Ubenyttede innbyttere: Theo Richardson, Indy Boonen, Joshua Bohui.

Powered by Labrador CMS