Tomålstap for U18

Ligaleder Everton ble for sterke.

Paul McGuinness’ gutter hadde muligheten til å klatre forbi Middlesborough på tabellen med seier borte mot Everton lørdag.

Det klarte de altså ikke, da hjemmefavoritten fra Merseyside innfridde mot de røde djevlene, og selv klatret forbi Manchester City på tabellen og inntok førsteplassen. United beholder sin syvndeplass.

Det tok bare syv minutter før Everton gikk opp i ledelsen, og ytterligere 25 minutter før de hadde doblet ledelsen.

Marcus Rashford ga bortelaget håp etter redusering i det 39. spilleminutt, men Everton doblet ledelsen nok en gang sekunder før pausesignalet.

Fire minutter ut i andreomgang og Callum Gribbin gav United fornøyet håp idet han satte inn 3-2-scoringen.

Seks minutter senere kom kampens siste scoring, og det endte 4-2 til Everton etter hat-trick av Delial Brewster og ett av Nathan Broadhead.

Everton 4–2 (3-1) Manchester United

Barclays U18 Premier League
Finch Farm, Liverpool, 07. november 2015, kl. 12:00

07. min: 1-0 Brewster
32. min: 2-0 Brewster
39. min: 2-1 Rashford
45. min: 3-1 Broadhead
49. min: 3-2 Gribbin
55. min: 4-2 Brewster

United: George Dorrington, Tyler Reid, Ethan Hamilton, Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, Callum Whelan, Zachary Dearnley, Tosin Kehinde (Kanye Diedrick-Roberts, 73), Marcus Rashford, Callumm Gribbin, Jake Kenyon.
Uben.innb.: Ilias Moutha-Sebtaoui, James Dunne, Indy Boonen, Thomas Sang.

Everton: Ciaran O’Loughlin, Callum Lees, Spencer Myers, Josef Yarney, Morgan Feeney, Jack Bainbridge, Michael Donohue, Ryan Harrington, Delial Brewster, Nathan Broadhead, Daniel Bramall.
Benk: Aaron Jones, Liam Morris, Jamie Mellen, Steven Kinsella.