– Kan bli avgjørende

Sir Alex Ferguson er fortsatt irritert over måten United rotet bort seieren mot Everton på.

Publisert Sist oppdatert

Med 10 minutter igjen av kampen mot Everton for snaue to uker siden ledet United 4-2, og så ut til å gå inn i kampen mot Manchester City med et forsprang på fem poeng på tabellen. I løpet av de siste minuttene tok imidlertid kampen en dramatisk vending, Everton scoret to raske, og kampen endte 4-4.

Poengtapet mot Everton, i kombinasjon med tapet på Etihad Stadium tidligere i uken, har ført til at United har blitt passert av City på tabellen med to runder igjen å spille. Sir Alex Ferguson mener konsentrasjonssvikten mot Everton er hovedårsaken til at United kan komme til å ende opp uten Premier League-tittel denne sesongen.

– Everton-kampen drepte oss, sier Fergie ifølge Sky Sports. – Det var en latterlig prestasjon av oss de siste 10 minuttene av kampen. Vi var fullstendig likegyldige.

– Det er greit at vi opp gjennom klubbens historie har pleid å angripe hele tiden, men det var en dum prestasjon, og det gjorde at vi mistet initiativet.

– Om vi taper ligatittelen må vi akseptere at det var Everton-kampen som var det avgjørende øyeblikket, det er det ingen tvil om.

– Det første målet var best

Om City skal være sikre på å beholde plassen i førersetet også etter denne helgen, må de imidlertid slå Newcastle på bortebane søndag. En spiller de lyseblå definitivt må se opp for i denne kampen, er Newcastles Papiss Demba Cissé. Senegaleseren står med 13 mål på sine første 12 Premier League-kamper, og senest i kampen mot Chelsea onsdag viste spissen seg frem gjennom å score to helt fantastiske mål.

– Det var utrolig. Folk snakker om det andre målet, men det første målet var bedre. Han måtte bruke en touch, og å sette ballen i krysset fra den vinkelen var fantastisk, sier Ferguson.

– Det andre målet kunne ha endt opp hvor som helst, selv om det var et utrolig treff.

LES MER:

Powered by Labrador CMS