– Jeg kan ikke tro det

Sir Alex Ferguson er oppgitt over Uniteds forsvarsspill, og beskriver City-kampen som den største derbykampen i sin United-karriere.

Publisert Sist oppdatert

Med åtte minutter igjen av kampen på Old Trafford søndag ledet United 4-2 over Everton, og det så ut som om hjemmelaget kunne innkassere tre nye poeng. Everton hadde imidlertid ikke gitt opp, og to raske scoringer fra Jelavic og Pienaar sørget for at det endte 4-4 på Old Trafford.

Sir Alex Ferguson var naturlig nok oppgitt etter kampslutt, etter at United hadde rotet bort en tilsynelatende komfortabel ledelse.

– Vi kastet det kastet den bort. Vi ga den fra oss fullstendig, sier Sir Alex Ferguson ifølge ManUtd.com. – Vi skulle bare kontrollere det inn. Det er trist, for mye av spillet vårt var fantastisk og vi scoret flotte mål.

– Å slippe inn fire mål på Old Trafford i en så viktig kamp er helt utrolig. Jeg kan ikke tro det.

Om Manchester City slår Wolverhampton søndag ettermiddag, vil luken mellom de to Manchester-lagene være redusert til tre poeng foran møtet på Etihad neste mandag.

– Vi har gitt oss selv en skikkelig oppgave på Etihad. Vi reiser dit med kun tre poengs forsprang. Vi har gitt City initiativet, det er det ingen tvil om. Det gjør kampen på Etihad utrolig viktig nå. Det er virkelig en seriefinale.

– Vi gjør det vanskelig for oss selv, men vi må reise dit og vite at vi kan greie å få med oss et resultat. Vi trenger et resultat på Etihad, det er det ingen tvil om. Det er ingen grunn til at vi ikke skal kunne få til det.

– Det kommer til å komme en reaksjon fra oss. Det er det ikke noe spørsmål om. Kampen mot City neste mandag vill uansett vært en derbykamp av proposjoner, sier Sir Alex, før han svarer følgende på spørsmål om det vil være hans største derbykamp i løpet av sine 25 år i Manchester United:

– Ja, helt klart.

Powered by Labrador CMS