– Jeg kan ikke kritisere gutta

Sir Alex og Vidic etter tapet borte mot Everton.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson:

– Jeg synes faktisk at det var en ganske bra kamp. Vi hadde mye ballbesittelse, og åpnet dem opp en del ganger, men uten å klare å avslutte angrepene. Jeg kan imidlertid ikke kritisere gutta. De viste seg fra en bra side, sier han til MUTV.

– Forskjellen var at de traff mål med sine angrep, og keeperen vår gjorde det veldig bra. Vi hadde også et par øyeblikk (hvor det nesten ble mål). Jeg trodde kanskje at Danny Welbeck ble dyttet da han gikk over ende i feltet. Det var et viktig øyeblikk. Det var det også da Phil Jagielka blokkerte Tom Cleverleys skudd på linja i 2. omgang. Men vi spilte ordentlig bra fotball i perioder. Det var flere gode kombinasjoner.

– Fellaini er imidlertid en tøff mann å få kontroll på. Han er lang og svær, og de bare lempet ballen mot ham. Men det fungerte. Det var fortjent for dem at han fikk målet.

– Når det gjelder Robin van Persie, så spilte vi for mye rundt ham. Vi må bli mer direkte. Med ham på laget så ønsker man å bruke kvalitetene hans i dueller med midtstopperne. Da er han veldig god, men vi gjorde aldri det.

Han kunne heller ikke love at det er bedring på skadefronten defensivt til lørdagens kamp mot Fulham.

– Jeg tror ingen av dem (Jones, Smalling, Rio, Evans) blir klar til den kampen. Evans nærmer seg. Nå får vi én uke med trening. Det vil gjøre ham godt.

– Michael Carrick klarte seg imidlertid bra som midtstopper i denne kampen. Alle klarte seg bra.

Nemanja Vidic:

– Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp. De gjorde det de er best på. De fokuserte på dødballer og langpasninger. De hadde sine sjanser, og til slutt fortjente de å score. Vi er imidlertid aldri fornøyde med baklengs etter dødball.

– Vi hadde en del ballbesittelse, men vi var ikke kliniske nok foran mål. Når man spiller borte så forventer man at hjemmelaget får noen sjanser, men vi må bli mer kliniske selv. Nå ser vi fremover. Vi har tapt i serieåpningen tidligere, men det har likevel endt godt. Forhåpentligvis vinner vi neste kamp, og flere deretter.

Powered by Labrador CMS