Fornøyde med trekningen

Både Sir Alex Ferguson og Chris Smalling ser frem til kampene mot Ajax – et lag United ikke har møtt i en tellende kamp siden 1976.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skal ut i Europaligaens 16.delsfinale i februar. Trekningen ble foretatt fredag formiddag, og United trakk den nederlandske giganten Ajax. Sir Alex Ferguson ser frem til dobbeltmøtet med Amsterdam-klubben.

– Jeg har aldri møtt dem i en offisiell kamp som manager tidligere. De er et godt lag, og vi ser frem til kampene, sier Sir Alex ifølge Sky Sports.

Også forsvarer Chris Smalling tror kampene mot den nederlandske storheten kommer til å bli en fin utfordring for United.

– Å ryke ut av Champions League var en enorm skuffelse, men så ser man på kvaliteten på lagene i Europaligaen, sier Smalling.

– Vi har trukket Ajax, de har en stor historie. Det kommer til å bli en bra test for oss. Mange lag kommer til å gå for tittelen. De som vinner turneringen er et godt lag.

United har tidligere kun møtt Ajax ved én anledning. Det var i UEFA-cupens første runde i 1976/77-sesongen. Den gang tapte United 0-1 i Amsertdam, før de snudde det på hjemmebane med en 2-0-seier etter scoringer av Lou Macari og Sammy McIlroy. Den gang røk United ut av turneringen i andre runde, da Juventus ble for sterke.

Powered by Labrador CMS