Mata om Europaligaen

Fornøyd med å være tilbake i laget, men skuffet over søndagens forestilling.

Publisert Sist oppdatert

Det var lenge spekulert i hvorvidt Mourinho ville prioritere Europaligaen eller Premier League.

De som var usikre, trenger ikke å være det etter søndagens tap mot Arsenal på Emirates.

Avstanden opp til 4.plassen og Manchester City er på fire poeng, og United har fortsatt Tottenham igjen på bortebane.

– Alt er på Europaligaen nå.  Vi spilte for å vinne i dag, selv om jeg gjorde en del forandringer på laget. Alt henger på torsdagen nå, sa Mourinho etter kampslutt.

Vi har gjort halve jobben mot Celta Vigo, og takket være Rashfords magiske frispark tok vi med oss det viktige bortemålet fra Vigo.

Juan Mata var endelig tilbake i startelleveren mot Arsenal, etter en lyskeoperasjon tidligere i april. Den lille spanjolen var naturlig nok skuffet over tapet, men gjentok det Mourinho også sa: nå handler alt om torsdagens returoppgjør mot Celta Vigo.

Nå skiftes fokus: Juan Mata ser mot Europaligaen.

– Vi kjemper om en plass i Champions League via Europaligaen, men også Premier League. Vi kom hit med et mål i dag (søndag, tap mot Arsenal), men dessverre kunne vi ikke gjøre jobben slik vi ønsket, sa Mata til MUTV.

Fokus på Europaligaen

– Nå møter vi Celta Vigo, og alt av fokus er på den kampen nå. Vi må restituere oss og skifte fokus. Det handler om en mulighet til å spille i Europaliga-finalen.

Juan Mata gjorde sin første opptreden på søndag siden kampen mot Middlesbrough i mars. Søndagens oppgjør mot Arsenal ble Matas 39. opptreden denne sesongen, og vår #8 var åpenbart glad for å være tilbake.

– Jeg har vært ute med skade nå de siste ukene, men jeg prøvde å hjelpe laget etter beste evne. Vi har noen veldig viktige kamper igjen, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å hjelpe laget med å vinne samtlige, avsluttet Mata.

Powered by Labrador CMS