Pressekonferanse med José

United-manageren med siste nytt foran torsdagens Europa League-møte med Saint-Ètienne.

Publisert Sist oppdatert

Før pressekonferansen fortalte Mourinho til MUTV at Marcos Rojo er tilgjengelig igjen, men at han sparer Michael Carrick og Wayne Rooney mot Saint-Étienne.

Deretter, på direkte spørsmål under pressekonferansen, bekreftet han at Carrick har et lite, muskulært problem, og at Phil Jones fortsatt kjemper for å komme tilbake etter sin skade.

På spørsmål om Luke Shaw, bekreftet Mourinho at han ikke blir med mot Saint-Étienne:

– Han spiller ikke i morgen. Det er fordi laget mitt spiller veldig bra om dagen, og jeg er fornøyd med den bakre fireren. Jeg kommer derfor til å velge Valencia, Bailly, Smalling og Daley Blind.

– I Manchester United kan vi ikke velge turneringer. Vi vet at situasjonen er vanskelig og at Europa League spilles på torsdager. Det gjør det hele enda vanskeligere. Og så har vi FA-cupen, Ligacupen, og utsettelser (City-kampen er allerede flyttet – sannsynligvis til april).

– Hvis vi vinner mot Blackburn vil også kampen mot Southampton bli utsatt som følge av at kvartfinalene skal spilles i samme uke som Premier League. Det kommer til å skape mange problemer for oss.

– Vi vil få det veldig vanskelig om vi går videre i alle turneringer. April og mai vil da bli veldig, veldig tøffe måneder.

– Men vi deltar i alle turneringer for å vinne, og jeg tror det er en god måte å skaffe laget erfaring. At det også får internasjonal rutine, er et pluss. Europa League er ikke en turnering vi ønsker å spille i, men vi viser den respekt.

Om mamma Pogbas ønske for torsdagens kamp:

– Det er en morsom, liten skjebne dette her. Jeg tror mamma Pogba har et lite problem. Det er vanskelig, for ikke å si umulig, for damen å velge, men fra Paul vet jeg at hun håper på uavgjort. I neste uke vil en sønn være lykkelig, mens den andre vil være trist. Men det er bare for moren dette er et problem. De to andre vil glede seg over å få spille mot hverandre. Paul gleder seg, og det samme gjelder helt sikkert for Florentin.

Powered by Labrador CMS