Manchester United v Omonia Nikosia: Group E - UEFA Europa League

– Vi viser lagånd med at vi aldri gir opp

Scott McTominay ble den første innbytteren til å score for United på overtid i en av de europeiske turneringene siden Solskjærs avgjørende scoring i Champions League-finalen i 1999.

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay kom inn fra benken med ti minutter igjen på klokka og ble tungen på vektskålen i det vanvittige sjansesløseriet mot Omonoia på Old Trafford torsdag kveld.

På skuddforsøk nummer 33 for kvelden fikk skotten endelig lagt ballen i nettet bak Omonoias reservekeeper som til tider stod som en levende vegg mot Uniteds stadig svakere avslutning.

Det var faktisk Uniteds første matchvinnende innbytterscoring på overtid i Europa siden den kvelden ingen av oss glemmer for over 22 år siden.

LES OGSÅ: Når et spark gjør «latterlig dårlig» til «helt greit»

Etter kampen pratet matchvinneren med BT Sport.

Der skryter skotten av lagånden i laget og mener det var avgjørende for målet som kom på overtid. 

– Vi har en veldig god lagånd der alle fortsetter og vi fikk målet til slutt, selv om det satt langt inne.

– Når motstanderens keeper har en sånn dag som i dag tenker du at det ikke blir vår dag, men takk til laget som aldri ga opp. Det viser ordentlig lagånd!

– Noen ganger må man være tålmodig og det måtte vi i dag. Marcus [Rashford] hadde så mange sjanser og han gjorde alt annet enn å score. Keeperen deres var i en annen klasse, men vi skapte nok sjanser og fortjente å score til slutt.

Ten Hag har også snakket mye om betydningen av å vinne gruppen, noe også McTominay tar opp i sitt intervju etter kveldens kamp.

– Vinn gruppen! Det er budskapet som trenerne har gitt oss. Vi ønsker selvfølgelig å vinne den fordi det gir oss enklere vei videre. De to siste kampene i gruppen blir massive!

Se høydepunktene fra Uniteds sjansesløseri her:

Powered by Labrador CMS