– Det er for mange kamper som skal spilles til at jeg tenker på sommervinduet nå

MANCHESTER: Ole Gunnar Solskjær sier han knapt har rukket å tenke på det kommende overgangsvinduet. – Det er for mange kamper som skal spilles, og vinnes, til at jeg kan ha fokus på noe annet, sier Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

United har et strålende utgangspunkt før returmøtet med Granada på Old Trafford torsdag kveld.

Samtidig som United står med én fot og fire tær i semifinalen i Europa League, ligger Solskjærs menn på en sterk andreplass i ligaen.

– Jeg har kun ett fokus nå

Spekulasjonene om hvilke spillere United vil prøve seg på i sommer har allerede surret og gått en god, men Solskjær var krystallklar på hvor fokuset hans ligger da han svarte på spørsmål fra united.no om han trodde det var realistisk å få nye spillere på plass før EM begynner 11. juni.

Manchester United v Watford - FA Cup Third Round
FÅR SJANSEN: Luke Shaw må stå over med gule kort. Det betyr at Alex Telles kommer inn på venstrebacken torsdag kveld.

– Overgangsvinduet kommer når det kommer. Det er for mange kamper som skal spilles, og vinnes, til at jeg tenker på noe annet enn resten av sesongen. Jeg er sikker på at alle ønsker å få unnagjort business så tidlig som mulig, men mitt fokus ligger nå utelukkende på å fullføre sesongen best mulig, sier Solskjær.

Uten tre nøkkelspillere

Harry Maguire, Luke Shaw og Scott McTominay må alle stå over torsdagens kamp mot Granada med karantene etter de gule kortene de fikk i den første kampen i Spania for en uke siden.

Det gir Solskjær noen utfordringer i forsvarsleddet, men høyst trolig vil Alex Telles ta plassen på venstrebacken, mens Axel Tuanzebe går inn i midtforsvaret sammen med Victor Lindelöf.

Manchester United Training Session
EN SJANSE FRA START?: Donny van de Beek i aksjon på tirsdagens trening på Carrington. Nederlenderen kan få sjansen fra start i Scott McTominays skadefravær.

På midtbanen kan både Donny van de Beek og Nemanja Matic erstatte McTominay.

Daniel James var skadet mot Tottenham, mens Marcus Rashford og Mason Greenwood hadde småskader, men ikke verre enn at begge to spilte. Rashford fra start og Greenwood som Rashfords erstatter på tampen av oppgjøret som United vant 3-1 mot José Mourinhos mannskap.

– Vår oppgave er å sørge for at vi går videre. Granada kommer til å gi alt, og vi ønsker å spille en positiv kamp der vi fortsetter den gode trenden vi er inne i. Det kommer endringer på laget. Noen tvinger seg frem, mens andre blir ren rotasjon, sier Solskjær.

Sjelden sjanse for Tuanzebe

Med Harry Maguire på tribunen torsdag kveld og Eric Bailly uaktuell, ligger alt til rette for at Axel Tuanzebe får stopperplassen ved siden av Victor Lindelöf.

Tuanzebe innledet sesongen solid og leverte en strålende bortekamp mot PSG i Champions League da han var banens beste.

STORSPILL: Axel Tuanzebe leverte en strålende kamp mot PSG i Champions League i Paris, noe blant annet Kylian Mbappé fikk merke.
STORSPILL: Axel Tuanzebe leverte en strålende kamp mot PSG i Champions League i Paris, noe blant annet Kylian Mbappé fikk merke.

Men etter noen svake kamper, deriblant mot Sheffield United på Old Trafford, kom mishagsytringene i sosiale medier.

Solskjær sier han ikke tror det har påvirket Tuanzebe i nevneverdig grad og skryter av ungguttens innstilling.

Axel er alltid  en positiv gutt som jobber hardt. Victor og Harry har vært veldig gode sammen og Eric har kommet inn og bidratt. Sjansene til Axel har blitt begrensete, men han er klar for denne muligheten, sier Solskjær som dermed mer enn antyder at det blir unggutten som spiller stopper med Lindelöf torsdag kveld.

Powered by Labrador CMS