– Vi er klare

Så snart onsdagens pressekonferanse med José Mourinho tok slutt, tok Marouane Fellaini over.

Publisert Sist oppdatert

Der ble 28-åringen først spurt om baneforholdene under forrige ukes kamp i Russland. Spørsmålet ble stilt i forbindelse med at Rostov tidligere på dagen ble beordret av det russiske fotballforbundet om å stenge Olimp-2 Stadion inntil gressmatten deres er i tilfredsstillende stand. 

– Den var vanskelig, men vi spilte kampen og fikk med oss et godt resultat, svarte Fellaini, og mente at torsdagens oppgjør vil bli helt annerledes.

– Da spiller vi på Old Trafford, på en god gressmatte og med supporterne våre i ryggen. Så vi har en god følelse.

Om jakten på en Champions League-plass:

– Alle spillerne, de ansatte her og supporterne har lyst til å spille Champions League-fotball neste sesong. Jeg mener at vi har en spillertropp som kan klare det, og vi vil satse alt på å få det til. Det er to måter å komme seg dit på, mot gode lag i Europa, eller i Premier League hvor hver eneste kamp er tøff. Vi må bare ta en kamp av gangen.

Tøft spilleprogram

– Inntil nå har vi vært med i alle turneringer og spilt massevis av kamper (46 til nå; journ.anm.). Vi har også reist mye, men spillerne er klare. Vi har dyktige fysioterapeuter, ansatte og øvrig støtteapparat, så jeg tror det går bra. Dette er fotball og vi spiller hver tredje dag, men både jeg og alle andre er klare, forsikret Marouane Fellaini.

Powered by Labrador CMS