– En magisk scoring

Ifølge José Mourinho fikk ikke Jesse Lingards 4-0-scoring mot Feyenoord nok oppmerksomhet.

Publisert Sist oppdatert

Seieren var for lengst i boks. United ledet komfortabelt 3-0 og cruiset inn mot seier over Feyenoord. Mange hadde derfor forlatt sine plasser for å prøve å komme seg ut av området før det store rushet som oppstår ved kampslutt. Det de ikke var klar over, var at de dermed gikk glipp av en av kampens store prestasjoner. Synd, selvfølgelig, men de har ingen andre enn seg selv å takke.

En fotballkamp varer som kjent i 90 minutter pluss, og er det noen som burde vite mer enn noen andre at det også kan skje store ting på overtid, så er det publikum på Old Trafford. Kanskje oppleves ikke dette like ofte som da Sir Alex Ferguson sto på sidelinjen og manet spillerne til en siste kraftanstrengelse, men strålende spillerprestasjoner, dramatikk og United-scoringer, smaker uansett enda bedre i siste spilleminutt enn i det første.

gettyimages-625628294
JESSE LINGARD banker inn det «magiske» 4-0-målet.

Og selv om Jesse Lingards 4-0-scoring mot Feyenoord ikke fikk annet enn akademisk betydning for kampresultatet, så kom fulltrefferen som resultat av hurtig og godt angrepsspill, inkludert assist av Antonio Valencia, overhopp av innbytter Memphis, en strålende avslutning via keepers fingertupper og innsiden av samme manns høyre stolperot. Kort og godt et vakkert punktum på en særdeles oppløftende kveld for Manchester United.

Det syntes også José Mourinho.

Mens alle andre, spillere og den gjenværende delen av publikum, jublet over seieren, ble United-manageren stående i sitt tekniske område og klappe.

“Om det var en annen klubb som scoret et slikt mål, eller en annen manager som sto på sidelinjen og klappet, ville scoringen gått verden rundt og folk ville ha pratet om magi.”

José Mourinho

– Fantastisk!

– Det gjorde jeg fordi jeg syntes det var en fantastisk scoring, kommenterte han, ifølge Manchester Evening News.

– Om det var en annen klubb som scoret et slikt mål, eller en annen manager som sto på sidelinjen og applauderte, ville scoringen gått verden rundt og folk ville ha pratet om magi.

– Men nå dreide det seg om en United-manager og et United-lag, og da tales det bare om nok en scoring.

Powered by Labrador CMS