– La oss vinne Europa League!

MANCHESTER: José Mourinho er fornøyd med prestasjonen etter å ha knust Feyenoord 4-0.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld smadret Manchester United nederlandske Feyenoord på Old Trafford etter scoringer fra Wayne Rooney, Juan Mata, Jesse Lingard og et Bradley Jones-selvmål.

Henirkh Mkhitaryan var strålende, og Wayne Rooney likeså. United holdt nullen og har med den seieren tatt et langt steg mot avansement i Europa League.

Med det er også José Mourinho fornøyd.

– Nå er jeg veldig glad. Dette var en kamp som lignet på de vi spilt hjemme i det siste, men forskjellen er at denne gangen scoret vi, se Mourinho på pressekonferansen etter kampen.

Med tap ville United vært ute. Med uavgjort ville det blitt vanskelig med avansement. Det presset synes United-manageren spillerne håndterte meget bra.

– Vi visste at vi ville være ute av turneringen med tap så det var et press på spillerne, men de responderte veldig bra.

– Fantastisk av Romero

zlatmik

– Det kunne endret på kampbildet. Det var fantastiske redninger av Romero. Vi må ikke glemme det, poengterte Mourinho.

Men det er ikke bare Romero som får skryt denne torsdagskvelden. Kaptein Wayne Rooney, som nå er Uniteds ledende målscorer i Europa og bare ett mål bak Sir Bobby Charltons scoringsrekord, skal også ha sin del av æren.

– Rooney er vår ledende målscorer i Europa. Det er en fantastisk prestasjon, men hele laget var bra i dag. Nå må vi se fremover. Vi har aldri vunnet denne turneringen så la oss gå for det i år.

– Alle var veldig gode

rooney-mal-feyenoord

– Vi ledet da 2. omgang begynte, men vi pushet på for å få flere mål. Det var gledelig å se. Vi spiller med mange offensive spillere i dag og sidenbackene kom også frem, forklarte Mourinho.

– Mkhitaryan må ta det siste steget

gettyimages-625611806

– Mkhitaryan var god, men trenger å vise slike kamper også i Premier League. Han trenger å ta det siste steget, men dette vil være godt for selvtilliten hans. Han trenger litt mer fysikk og aggressivitet. Men vi vet hvorfor vi kjøpte han. Han har kvaliteter som vi vil få bruk for, sier Mourinho.

Powered by Labrador CMS