– Stemningen kan avgjøre

Gary Pallister ber United-fansen gjøre torsdagens kamp ubehagelig for Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

– United-fansen må skape en atmosfære som gjør Liverpool nervøse. Jeg er sikker på at både fansen og spillerne vil gjøre alt de kan for å snu resultatet fra den første kampen, sier Pallister til Manutd.com.

Scoret to på Anfield

Den gamle stopperkjempen Pallister har opplevd intensiteten og nerven som råder i oppgjørene mellom United og Liverpool mange ganger.

I 1996 var Pallister med på å slå Liverpool i FA-cupfinalen og i 1996/97-sesongen scoret han sågar to ganger da United slo Liverpool 3-1 på Anfield på veien til ligamesterskapet. Andy Cole fikset Uniteds tredje mål for nesten 20 år siden og de to sto sammen med United-fansen under den første Europa League-kampen på Anfield.

– Tåler ikke baklengs

– Det var artig å se kampen sammen med Coley (Andy Cole) og Denis (Irwin), men det var synd at vi spilte en svak kamp og tapte. Men klarer vi å skape en lignende atmosfære på Old Trafford som den Liverpool skapte på Anfield så kan vi sørge for at returkampen på Old Trafford kan bli en ukomfortabel opplevelse for Liverpool, sier Pallister.

Den tidligere forsvarsbautaen har ikke gitt opp håpet om avansement, men er krystallklar på at United må tette igjen bakover. 

MAN U V WIMBLEDON
Gary Pallister

– Om vi slipper inn, må vi score fire og da blir det tøft. Vi må gå rett i strupen på dem og vise hvilke hensikter vi har, sier Pallister.

Liverpool vant det første oppgjøret på Anfield med 2-0 og returmøtet på Old Trafford har avspark torsdag kveld klokken 21.05 norsk tid. 

Powered by Labrador CMS