Fem ting å snakke om før kampen

Finner Anthony Martial nettmaskene igjen? Er Antonio Valencia med fra start? Betyr exit null CL til høsten?

Publisert Sist oppdatert

Torsdag skrives historie når Manchester United reiser til Anfield i sammenheng europeisk turnering for første gang.

Spillere er på vei tilbake fra skade, og Van Gaal kommer trolig til å gjøre rokkeringer på laget før de entrer gressmatta på Anfield kl. 21.05 skandinavisk tid torsdag.

Men hvilke rokkeringer gjøres, og hva kan utfallet av kampen bli? Her er fem spørsmål som sannsynligvis vil diskuteres opp Sir Matt Busby Way på vei til kamp.

Får vi tilbake taktene mot Arsenal?

Det var stor jubel blant United-fansen da United slo Arsenal 3-2- på Old Trafford for halvannen uke siden. Marcus Rashford ble rost i skyene, og United bygget videre på 5-1-seieren over Midtjylland noen dager tidligere. Rashford scoret fire, United totalt åtte, mål på to kamper, som utgjør et snitt på fire mål per kamp. Ander Herrera og Juan Mata var begge toneangivende i seieren over Arsenal – men tre dager senere, mot Watford, var det en noe traustere United-utgave vi så, til tross for at de klarte å skrape med seg en 1-0-scoring og tre poeng. I kampen mot West Bromwich, som endte med 0-1-tap, skapte United knapt noe som helst, og laget til Van Gaal ble slaktet etter kampen.

LOUIS VAN GAAL: Bør sate på EL.
LOUIS VAN GAAL: Bør sate på EL.

Betyr EL-exit ingen CL neste sesong?

Trolig. Men en skal aldri si aldri i en sesong som dette. Etter tapet for West Bromwich forrige helg falt United ned på sjetteplass, men West Ham over seg på tabellen. Manchester City har tre poeng mer enn United, men det kan økes til seks dersom de vinner hengekampen sin. Rødtrøyene viser lite som tyder på at de er i stand til å hente inn seks poeng på Manchester City. I tillegg er Liverpool bare tre poeng under, også med én kamp mindre spilt.

Kommer Louis van Gaals første Liverpool-tap?

Akkurat det er det umulig å svare på. Selvfølgelig er et ønskelig svar der «nei», men Liverpool har vel ikke vært større favoritter siden de valset over United på Old Trafford våren 2014. United har nøkkelspillere ute med skade, mens for Liverpool er Daniel Sturridge trolig tilbake og Roberto Firmino har vist positive takter og begynt å score mål for Jürgen Klopp. De har vunnet tre av sine siste Premier League-kamper og viste karakter da de snudde 0-1 til 2-1 mot Crystal Palace med ti mann i helga. I disse kampene har for øvrig form lite å si.

Finner Anthony Martial nettmaskene igjen?

on February 17, 2016 in Herning, Denmark.

Får Antonio Valencia sitt «comeback»?

Hurtigtoget fra Ecuador har ikke spilt fotballkamp for United siden 0-0-kampen mot Manchester City i høst, men har nå trent med United i en uke. Får trolig plass på benken, ettersom det er tynt på backposisjonen for tida, med mange andre skader.

Powered by Labrador CMS