Basti og McNair til utslagsrundene

Tyskland avanserte da Basti ble byttet inn, mens Tyrkia hjalp McNairs Nord-Irland til 8-delsfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Det var duket for de siste kampene i EMs gruppe C. Sett med United-øyne skulle McNairs Nord-Irland og Schweinsteigers Tyskland i aksjon for å vinne en plass i 8-delsfinalene. Før kampen ledet Tyskland gruppa på målforskjell foran Polen, mens det kun var ett poeng ned til Nord-Irland på tredjeplass. Etter kampen stod Tyskland som gruppevinner, Polen på 2.plass, mens Nord-Irlands går videre som beste treer.

UEFA_Euro_2016_Logo

Kampen gikk kanskje litt som forventet, og Tyskland hadde full kontroll på kampen. Gruppe-enerne kom til utallige sjanser og var uheldige som ikke vant med en større margin. Nord-Irland så aldri ut til å true ledelsen til Tyskland.

Fra gruppe C går da Tyskland og Polen videre til åttendedelsfinale, mens håpet levde videre for Nord-Irland. Beste treer fra gruppe A, C og D går videre, og Nord-Irland leder over Albania fra gruppa A. Senere på kvelden spilte Tsjekkia i gruppe D som med seier ville gå videre på bekostning av Nord-Irland, men tsjekkerne maktet ikke å slå Tyrkia, noe som gir Nord-Irland plassen i utslagsrundene.

Tyskland vant kampen 1-0 etter scoring fra Mario Gomez like før pause.

Powered by Labrador CMS