Zlatan delte poengene med Ex-reds

Vi fulgte United-aktuelle Zlatan Ibrahimovic da han møtte to irske Ex-reds.

Publisert Sist oppdatert

18.00 norsk tid var Zlatan Ibrahimovic i aksjon for sitt Sverige da det var duket for kamp i EMs gruppe E. På den andre banehalvdelen stod Irland med et veldig kjent og et mindre kjent United-fjes.

UEFA_Euro_2016_Logo

Det er ingen hemmelighet at United og Zlatan har vært to ord som har fulgt hverandre i ryktespaltene den siste måneden. Med Mourinho i United og Zlatan på vei bort fra Paris har ikke svensken fått fred fra United-linken, og flere United-fans går kanskje bare å drømmer om en endelig bekreftelse.

Vi fulgte kampen med litt ekstra fokus på den United-aktuelle svensken.

Det ble nok ikke kvelden Zlatan hadde håpet på, og supersvensken ble godt passet på. I 1.omgang skapte han veldig lite, og ble tvunget lenger og lenger ned i banen for å få ballberøringer. I 2.omgang våknet Zlatan og var nær scoring ved flere anledninger før han til slutt sørget for Sveriges utligning etter å ha banket inn et innlegg via Ciaran Clark og i mål.

Under kan du se vår live-dekning av kampen.

Sverige og Irland stilte med følgende lag: 

Sverige(4-4-2): Isaksson – Lustig, Lindelöf, Granqvist, Olsson – Larsson, Lewicki, Källström, Forsberg – Berg, Ibrahimovic(C)

Irland(4-2-3-1): Randolph – Coleman, O’Shea(C), Clark, Brady – McCarthy, Whelan – Walters, Hoolahan, Hendrick – Long.

LIVE:

SLUTT

90: Ingen av lagene klarer å produsere det lille ekstra på slutten, og det ender med poengdeling.

81: Utrolig nære for Zlatan! Et godt innlegg fra Olsson er kun millimeter for langt for de lange bena til Zlatan.

71: Zlatan presser frem utligningen! Supersvensken runder John O’Shea og slår et hardt innlegg foran mål. Der treffer han pannebrasken til irske Clark som setter ballen i eget mål.

60: Så er Zlatan nær å utligne! Olsson skrur inn et flott innlegg mot Zlatan som avslutter på volley, men skuddet går like utenfor.

50: Sverige fortsetter å stange, og Zlatan er nær å styre et innlegg i mål ved en heading.

49: En scoring imot var det Sverige trengte for å våkne. Får to gode muligheter rett etter hverandre like etter scoringen.

47: Så kommer kampens første scoring! Irland 1-0. Wes Hoolahan banker til på et innlegg fra høyre og setter den forbi en sjanseløs Isaksson.

46: Irland starter offensivt og tester Isaksson tidlig med et godt skudd.

45: 2.omgang sparkes i gang.

PAUSE

45: Irland har styrt kampen så langt. Både O’Shea og Brady nær scoring, mens Zlatan og Sverige er heldige som ikke ligger under.

38: Litt klabb og babb i feltet ender med en avslutning fra Zlatan, men forsøket går en meter eller to over mål. Har nok ikke vært åpningen Zlatan og Sverige håpet på så langt.

32: Marginene på Sveriges side! Irland angriper fint før Hendrick fyrer av fra distanse og smeller ballen i tverrliggeren.

30: Brady tester skuddfoten og er utrolig nær å sende Irland i føringen! Et hardt skudd går like over mål.

21: Frispark fra 35 meter til Sverige. Zlatan lader opp og fyrer, men skuddet går rett i muren.

17: GEDIGEN sjanse til John O’Shea, av alle! Brady svinger inn en corner som stusses mot bakre stolpe, der står O’Shea alene, men bommer på ballen når han setter ut beinet.

11: Sverige nær en god scoringsmulighet. Berg blir på lekkert vis spilt igjennom Irland-forsvaret, men klarer ikke å ta dempe ballen godt nok.

9: Irland kommer til kampens første sjanse. Hendrick banker til fra like utenfor 16-meteren, men Isaksson er våken og gjør en god redning.

5: Rolige første fem minutter. Zlatan og Brady har hatt hvert sitt vellykket dribleforsøk på venstrekanten, mens O’Shea har klarert Sverige-angrep.

1: Kampen er igang.

Powered by Labrador CMS