tenhag170822

Nektet å ta spørsmål fra Sky-journalist

Erik ten Hag har åpenbart ikke glemt seansen fra Selhurst Park i vår.

Publisert Sist oppdatert

Da Erik ten Hag møtte pressen på Carrington fredag ettermiddag, fikk de fleste journalistene slippe til med sine spørsmål, men det var ett unntak.

Sky Sports Gary Cotterill hadde allerede før pressekonferansen fått beskjed om at Ten Hag ikke kom til å besvare noen spørsmål fra ham. 

Grunnen skal være at Cotterill forsøkte å få Ten Hag i tale både i Amsterdam og ikke minst utenfor Selhurst Park like etter at nederlenderen hadde fått United-jobben.

Da Cotterill likevel tok ordet ble han simpelthen ignorert av Ten Hag og neste journalist ble bedt om å stille sitt spørsmål.

Daily Mail hevder at en annen grunn til at han ble oversett trolig var at han like etter Brentford-kampen på sin twitter-profil hadde skrevet «Karma» med en emoji, noe som da United må ha sett på som en direktemelding rettet mot Ten Hag.

Til avisen The Mirror sier Cotterill at han er forundret over reaksjonen til Ten Hag og Uniteds presseavdeling.

– Jeg er overrasket. Den seansen (ved Selhurst Park red anm) handlet om to personer som prøvde å utføre jobben sin, men jeg antar at han ble fornærmet av det. Han gjorde sin jobb og valgte ikke å kommentere, mens jeg gjorde min og prøvde å få en kommentar. Jeg antar det er grunnen, men ingen har sagt noe til meg, sier Cotterill. 

MER: – Casemiro er klar ¦ – Martial er ute

Powered by Labrador CMS