degea32

– Vi vil ikke ta den risikoen

Publisert Sist oppdatert

I forkant av søndagens møte med Southampton har Erik ten Hag svart på spørsmål om torsdagens kamp og hvordan han ønsker å spille på søndag.

Var torsdag kveld den typen respons du ønsket og forventet å se fra laget, da du valgte å starte med de samme spillerne og ble det bevist å være god psykologi fra din side?
—  Jeg synes de gjør mye fremgang i løpet av sesongen, på de siste 25 kampene har vi bare tapt to. En mot Arsenal og en mot Liverpool. Vi så ett nederlag, et stort nederlag, det er klart, men du kan ikke glemme alle de gode tingene vi har gjort også. Og det er derfor vi valgte denne oppstillingen, også i opposisjonens perspektiv, for et taktisk perspektiv, vi tenkte at dette også ville være den beste måten.

Du har evnen til å velge de riktige byttene på rett tidspunkt, og Facundo Pellistri gjorde en umiddelbar innvirkning da han kom inn på banen: hva vil være budskapet ditt til ham for resten av sesongen?
— Han er eksemplet på å fortjene sin posisjon ved å prestere på treningsbanen, og jeg sa her om dagen at jeg ikke valgte ham til Liverpool, og det var ikke engang helt rettferdiggjort fordi han trente så bra. Nå var dette øyeblikket han skulle komme inn på grunn av en lengre periode der han har prestert på trening.

Vi så Anthony Martial tilbake på fotballbanen på trening denne uken, så hvordan blir det med han fremover?
— Vi må være tålmodige. Vi får se hvor fort det kan gå, men vi må planlegge det. Vi er virkelig strenge. Vi må være veldig forsiktige. Vi vil ha ham tilbake så raskt som mulig, men det er også klart at vi ønsker å gjøre det på riktig måte.

martial
SKADET: Anthony Martial har vært ute store deler av sesongen.

Southampton har en ny mann som manager- bemerkelsesverdig nok er Ruben Selles fortsatt i 30-årene – en veldig ung manager. Etter å ha vunnet mot Chelsea i sin første kamp, ​​vil de være typiske for den typen utfordring du møter mot lag som kjemper mot nedrykk?
— Det er ingen enkle kamper. Det har vi sett. Vi må prestere, vi må spille på våre nivåer, så det handler om oss.

James Ward-Prowses frispark er eksepsjonelle, og han nærmer seg vår egen David Beckhams rekord. Er det noe vi kan gardere oss mot, å slippe inn frispark i farlige områder?
— Ja, han er alltid et problem når du spiller mot Southampton og Ward-Prowse. Ikke gi bort enkle frispark for han har evnene til å score på de. Vi har også en god målvakt til å takle slike situasjoner, men vi vil ikke ta den risikoen.

Det er klart at dette er vår siste Premier League-kamp frem til april, sesongens nest siste måned. Sier det mye med tanke på hvor viktig det er å få tre poeng i denne kampen, gitt mangelen på Premier League-handling til neste måned?
—  Ja, det er den siste Premier League-kampen før vi går til landskamp-pausen. Så vi trenger de tre poengene, og det er helt klart. Men vi må spille vårt beste fordi vi spiller mot gode motstandere. Også er det sånn at i bunnen av Premier League er det også veldig jevnt. Så vi må være klare til å møte og utfordre dem.

Powered by Labrador CMS