tenhag221022

– En egenskap som trengs i et lag som ønsker å vinne troféer

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen nevnte Erik ten Hag kort at Anthony Martial fortsatt ikke er tilgjengelig, og Ten Hag gikk bittelitt mer i detalj i klubbens eget intervju med United-manageren som alltid publiseres på kampdag.

– Han blir bedre. Han er tilbake på [trenings]banen, men ikke i gruppa, så vi må vente på det steget. Men forhåpentligvis er han raskt tilbake.

I to av de siste fire kampene har United scoret viktige mål på overtid – McTominay mot Omonia og Casemiro mot Chelsea – og Ten Hag ble spurt om hva det sier om innstillingen til denne spillergruppa, og hva det kommer av.

– Vi fortsetter å spille [helt til det er slutt], og det er en egenskap som trengs i et lag som ønsker å vinne troféer, så det er noe vi utvikler. Jeg synes vi er på et godt spor, så vi vil holde den prosessen i gang, men vi må få enda mer fra det.

– Som et grunnlag så trenger en god fysikk for å gjøre det i kampens siste fase, og så trenger en også å ha tro på det. En må tro at det ikke er slutt før dommerens siste fløytesignal, og at en derfor fortsetter, og fortsetter å tro på at en kan vinne eller få best mulig resultat ut av det.

case23
TEN HAG VIL GJERNE SE MER AV SLIKT: Jubelscenene etter Casemiros utligning på Stamford Bridge.

Det er nå to og en halv uke igjen med fotball før VM-pausen, og Sheriff-kampen er den første av seks kamper som skal gjennomføres.

– Vi må ta det fra kamp til kamp. Det er viktig for spillerne at de ikke mister fokus, men at de holder det gående fra kamp til kamp. Vi må vinne alle kamper, så en trenger 100% forberedelse og fokus.

– Jeg gleder meg til denne perioden med kamper. Gode kamper, store utfordringer og vi må være klare for alle utfordringene.

Les hele intervjuet her.

Powered by Labrador CMS