mctttaa

– Vi burde avgjort før vi mistet kontrollen

United gikk fra 2-0-ledelse til skademareritt og to selvmål. Et strålende utgangspunkt ble plutselig til en veldig vrien oppgave før returmøtet i Spania.

– Vi spilte en god 1. omgang, hadde kontroll og burde hatt både tre og fire mål. Så er vi uheldige med skader og må bytte flere på grunn av det. Til slutt måtte vi kjempe med ti mann, sier en skuffet men fattet Erik ten Hag til BT Sports.

United ledet 2-0 etter en solid 1. omgang der Marcel Sabitzer besørget begge målene for United.

Men så meldte problemene seg for United.

Først måtte Raphaël Varane ut i pausen og franskmannen ble erstattet av Harry Maguire. Bruno Fernandes ble byttet ut etter å ha fått gult kort, men den store hodepinen for Ten Hag og United kom da Lisandro Martínez måtte ut på båre like før slutt med det som så ut som en alvorlig akillesskade.

– Vi mistet rytmen i kampen. Vi scoret to fine mål med Sabitzer og burde hatt kontroll, men vi mister kontrollen. Vi må lære av dette for vi burde avgjort denne kampen.

To uheldige, men skjebnesvangre, selvmål av Tyrell Malacia og Harry Maguire gjør at United nå har en meget vrien oppgave.

I tillegg til at Bruno Fernandes må stå over returkampen er også Marcus Rashford i beste fall høyst tvilsom til kampen i Sevilla, mens det også er usikkert når Luke Shaw er tilbake.

På plussiden kan vi notere oss at Martial leverte en god kamp i sitt comeback fra start, og det er neppe lenge til Christian Eriksen er tilbake fra start.