Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League

Erik ten Hag: – Vi skuffet alle – nå må vi slå tilbake

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag sender noe overraskende utpå de samme elleve som startet mot Liverpool i 0-7-tapet søndag.

Mange tenker kanskje at det er flere av spillerne som ikke fortjener muligheten til å revansjere seg, men 53-åringen gir gode grunner for laguttaket.

– På gårsdagens trening var energien og følelsen tilbake.  Samtidig må man ikke glemme at vi før forrige kamp hadde ett tap på 23 kamper. Så fikk vi et stort tap, men nå er spillerne klare til å slå tilbake.

– Vi går inn i denne kampen med et ønske om å vinne. Vi trenger en god prestasjon og vi tror at dette er det beste laget [til å få til et godt utgangspunkt]. Selvfølgelig hadde dette vært en mulighet for flere å få en hvil, men dette er den viktigste kampen akkurat nå og vi har valgt laget deretter.

Ten Hag så også tilbake på det han fikk se i andre omgang mot Liverpool og stiller knallharde krav til spillerne som starter nå i kveld.

– Vi senket standarden, ikke bare i forrige kamp, men i de siste kampene. Søndag ble vi straffet hardt for det. Vi må tilbake til de standardene, de verdiene og de kravene vi har. Det trenger vi for å kunne vinne.

Fansen får også en viktig rolle med å hjelpe laget tilbake på vinnersporet.

– Vi har et veldig sterkt bånd til fansen. På søndag sviktet vi dem og vi er klare til å revansjere oss!

Powered by Labrador CMS