tenra

«Working in progress» – dette er laget som kan starte mot Rayo

Publisert Sist oppdatert

Det ble en folkefest, selv om United ikke klarte å sette ballen mellom stengene og tapte 0-1 mot Atlético Madrid foran de 26 129 tilskuerne på Ullevaal stadion.

Fra Ullevaal reiste United-delegasjonen hjemover mot England, for allerede søndag venter en ny kamp, da mot Rayo Vallecano.

Erik ten Hag fortalte til MUTV etter kampen at de spillerne som startet mot Atlético ikke kommer til å være involvert på Old Trafford søndag.

– I morgen kommer vi til å ha en helt annen startellever. De som startet nå kommer ikke til å være involvert, men noen av de som kom inn kan få sjansen fra start i morgen.

Det betyr imidlertid ikke at det blir et stjernefattig lag Ten Hag kan mønstre under sin første kamp på Old Trafford.

Fire mann ble byttet inn på Ullevaal

Christian Eriksen, Donny van de Beek, Facundo Pellistri og James Garner var de fire som kom inn fra benken under kampen i Oslo.

Facundo Pellistri pådro seg et overtråkk og forlot Ullevaal med støvel rundt sin venstre fot.

Lisandro Martinez ble sittende hele kampen på benken mot Atlético og får nok sjansen.

Jadon Sancho mistet kampen i Oslo grunnet sykdom og er neppe frisk nok til å bidra allerede i morgen.

I Manchester venter blant andre Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Eric Bailly, Luke Shaw (syk før Oslo-turen) og Amad Diallo på å få vise seg frem.

Itromso.no melder også at Isak Hansen-Aarøen er tatt ut i Uniteds tropp, etter at han som united.no meldte tidligere i uka har imponert Erik ten Hag og United-trenerne i sommer.

Hvordan kan laget Erik ten Hag sender ut i sin Old Trafford-debut se ut?


Tom Heaton – Har fått to kamper i sommer. Én fra start og en som innbytter etter at De Gea pådro seg en liten skade mot Liverpool. Har enormt med erfaring og velges nok foran både Kovar og Bishop som er de to andre keeperne som har vært med på sommerturnéen.

Ethan Laird – Høyrebackplassen er nok en av de plassene som er vanskeligst å spå i forkant av den siste oppkjøringskampen. Ethan Laird var med til Oslo, men ble sittende på benken, mens Aaron Wan-Bissaka ble igjen i Manchester. Heller mot at Laird er den av de som får sjansen fra start, selv om Wan-Bissaka er mer erfaren.

Raphael Varane – Den franske verdensmesteren har kun spilt 68 minutter offisiell fotball denne sommeren, selv om united.no vet at han var involvert mot Wrexham i den lukkede kampen onsdag. Midtstopperen er nok blant de som får sjansen fra start.

Lisandro Martinez – Ble sittende hele kampen i Oslo på benken. Ten Hag sa før kamp at argentineren ikke er helt klar til å spille 90 minutter riktig enda, men er nok fort blant de som får sjansen fra start søndag.

Luke Shaw – Ikke med til Oslo, det er ikke oppgitt noen offisiell grunn, men det har blitt rapportert at venstrebacken i likhet med Sancho har slitt med sykdom de siste dagene. Dersom han er frisk nok blir han nok å starte. Hvis ikke så er det bare å gjøre klar til Alex Telles.

James Garner – Kom inn helt på tampen mot Atlético etter at Pellistri måtte gå av med skade. Flere er interessert i å se hva den lokale midtbanespilleren kan utrette i en av de dype rollene under Ten Hag, og det vil overraske om han ikke starter.

Donny van de Beek – En av de fire som kom inn som innbytter. Har fått flere sjanser i sommer, men levert veldig varierende. God mot Melbourne Victory, svak mot Aston Villa. Får fort en ny sjanse mot Rayo, selv om Zidane Iqbal og Charlie Savage også har gjort sine saker bra i sommer.

Christian Eriksen – Fikk 21 minutter på Ullevaal, men skapte likevel flere store sjanser enn noen andre på banen. Ten Hag var også fornøyd med danskens bidrag som innbytter. Starter etter all sannsynlighet.

Her byttes Eriksen inn til stor hyllest på Ullevaal:

Amad Diallo – Ikke med til Oslo. Fått sjanser tidligere i sommer og noterte seg for målgivende pasning mot Liverpool i den første kampen, ellers har det vært stille fra ivorianeren. Med tanke på spillerne som startet mot Atlético er det nærliggende å tro at Diallo får sjansen mot Rayo, spesielt da Facundo Pellistri pådro seg en smell på Ullevaal stadion. Tahith Chong virker å være alternativet.

Alejandro Garnacho – Argentineren spilte etter det united.no vet kampen mot Wrexham onsdag og kom fra det med scoring. Kanskje viste han der Ten Hag nok til å få sjansen fra start mot Rayo? Var den eneste utespilleren som kom hjem fra Thailand og Australia uten spilletid og ønsker nok å få flere minutter i beina.

Cristiano Ronaldo – Uttalte på Instagram fredag kveld «Kongen spiller søndag», noe som tyder på at Ronaldo selv føler seg klar til kamp. Lørdag fulgte portugiseren opp med et bilde fra treningsfeltet hvor han poserte sammen med flere av unggutta. Ten Hag sa til Viaplay at Ronaldo fortsatt ikke er i nærheten av den fysiske formen som kreves for å spille Premier League-fotball, men uttalte igjen at Ronaldo er en del av planene for den kommende sesongen. Starter nok, men spiller neppe 90 minutter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Powered by Labrador CMS