wanbissaka271222

Sykdom ødela for Wan-Bissaka

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag gjorde tre endringer på laget som møter Leeds, og United-manageren ble tvunget til alle.

Antony var nemlig skadet, Casemiro suspendert og Aaron Wan-Bissaka var syk. Han var derfor ikke en gang på benken.

Jadon Sancho kunne kanskje vært aktuell for en høyre kantrolle siden Antony manglet med skade, men han var syk i helga og dermed fortsatt ikke klare til å starte.

– Man ønsker egentlig alltid å fortsette med de samme spillerne når vi har flyt, men Diogo Dalot er klar. Han slet etter VM, spilte noen kamper, men fikk så et tilbakeslag og er nå klar igjen. Han har trent bra de siste par dagene, for fullt med gjengen, sier Ten Hag til MUTV og rettighetshaver.

– Sancho utvikler seg etter sitt tilbakeslag, og vi er veldig glad for å ha ham tilbake. Han kan bidra med fart, kreativitet og intelligens.

– Så er det aldri ideelt å måtte bruke Sabitzer fra start så tidlig, men det er sjelden perfekte tidspunkt innenfor fotballen. Han er også rutinert, han forstår fotball, han forstår hvordan vi vil spille og jeg har stor tro på at vi stiller med en god midtbane her.

– Så er dette også en sjanse for Garnacho. Jeg er veldig glad for at han har utgjort en forskjell fra benken, som så mange andre, men han ønsker jo å starte kamper. Dermed er dette en fin sjanse for ham, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS