tenhag190323v

Roser Shaws utblåsning

Etter tapet mot Newcastle røpet Luke Shaw at spillerne selv hadde hatt oppvaskmøte. Erik ten Hag roser spillernes initiativ.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med MUTVs Mark Sullivan får Ten Hag spørsmål om han ønsker at spillerne selv tar et oppgjør internt i spillergruppen etter tap, er United-manageren tydelig:

– Absolutt. Vi gir dem instruksjoner og vi gir dem retningslinjer, men på banen må spillerne ta ansvar som et lag, sier Ten Hag til MUTV. 

Før onsdagens viktige kamp mot Brentford begynner det å tette seg skikkelig til i kampen om en Champions League-plass.

Les også: Våre vurderinger om laget

Manchester United, Newcastle og Tottenham står alle med 50 poeng, og etter seieren mot Bournemouth tirsdag ligger Brighton kun fire poeng bak trioen.

Tottenham har spilt 29 kamper, to mer enn både United, Newcastle og Brighton, og i helgen skal nettopp Tottenham og Brighton møtes i London.

Brentford FC v Manchester United - Premier League
GRUSOMME MINNER: Bruno Fernandes og Christian Eriksen diskuterer med Harry Maguire som tilskuer. Uniteds bortekamp mot Brentford endte med 0-4-tap og knallhard kritikk.

I kveld er det imidlertid to andre kamper som kan få stor betydning for jakten på en Champions League-plass; West Ham mot Newcastle og ikke minst United mot Brentford.

Brentford påførte som kjent Erik ten Hags mannskap en solid ydmykelse i 2. serierunde denne sesongen da oppgjøret i London endte 4-0 til vertene. 

Ten Hag er forberedt på at Brentford kan gjøre livet vanskelig for United igjen.

– Vi har allerede gitt spillerne klar beskjed. I hver eneste kamp har du standarder og nivåer vi må være på og sundag var vi presterte vi ikke i henhold til disse forventningene.

– Når du møter Brentford må du prestere opp det absolutte toppnivået fordi det er er meget godt lag. De er godt organiserte i samtlige faser av spillet og spiller veldig bra fotball.

Oppgjøret mellom United og Brentford har avspark klokken 21.00 norsk tid. 

Powered by Labrador CMS