Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League

– Jeg liker denne typen utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag tok motet til seg å rotere på laget.

Det gjorde ingen verdens ting og han fikk sin 18. seier på 25 kamper som United-manager.

En ny seier og en ny kamp uten å slippe inn mål.

3-0 hjemme mot Bournemouth med til tider strålende angrepsspill lar seg høre.

United tok også sin fjerde strake seier i Premier League uten å slippe inn mål, noe som ikke har skjedd siden oktober 2017.

Erik ten Hag var fornøyd da han snakket med Sky Sports etter kampen, men fant som alltid noen ting som fortsatt kan bli bedre.

– Vi scoret [tre] flotte mål og burde ha scoret flere. Vi kunne også sluppet inn, men [det var flere] flotte redninger fra David de Gea, det er jeg ikke fornøyd med. Det er noe vi må unngå.

– Det var store rom på stillingen 2-0, noen ganger må vi holde mer i ballen og prøve å ta de rette kontringene og kjenne igjen når vi skal gå for flere mål. Det er neste steg. Det er alltid fint å vinne 3-0. Det var en flott prestasjon for publikum og sjanser i begge ender.

Se 196 sekunder med høydepunkter fra United-kampen:

Manageren har også flyttet fokuset videre til den neste kampen, hjemme mot Everton i FA Cupen allerede førstkommende fredag.

– Vi går fra kamp til kamp. Den neste er en cupkamp, men vi ønsker å vinne hver kamp. Det må være tilnærmingen. Vi vil ikke se lenger, og fokuserer på det, det blir en tøff kamp. Vi trenger all energi i forberedelsene og når vi sparker i gang fredag kveld.

– Vi trenger dem alle

En ting som slettes ikke kan ses på som positivt er den potensielt alvorlige skaden Donny van de Beek pådro seg like før pause.

Nederlenderen fikk en sjelden sjanse fra start, men ble taklet av Marcos Senesi og pådro seg en ny skade og forlot banen i tårer.

Og Ten Hag kommer med dårlige nyheter etter kampslutt:

– Det er for tidlig å si noe sikkert, vi må vente å se de neste 24 timene og la det medisinske personellet gjøre jobben sin og sette en diagnose., men det ser ikke bra ut.

Martial gikk også av og rett i garderoben etter han ble byttet ut. Ten Hag var likevel ikke like bekymret på franskmannens vegne.

dvb2
NY SKADE: Donny van de Beek pådro seg en potensielt alvorlig skade etter å ha blitt taklet av Marcos Senesi. Nederlenderen forlot banen i tårer, men for egen maskin.

– Han er ikke skadet, han klarte å fortsette etter smellen og jeg håper han restituerer seg over natten og er klar for kamp på fredag.

Troppen ser sterk ut og nå som både Diogo Dalot og Lisandro Martínez også er tilbake og har muligheten til å bidra begynner det å bli utfordrende for Ten Hag å velge en ellever.

Fra MUTV får han spørsmålet om hva han synes om å ha et luksusproblem.

– Jeg liker denne typen utfordringer, sier Ten Hag og retter oppmerksomheten mot Wan-Bissaka.

– Det er fine kamper i troppen, men vi har også mange kamper vi skal spille så vi trenger alle spillerne vi har. Vi trenger dybden i stallen, hvis ikke blir de utbrent og vi klarer ikke å prestere så det er viktig at vi holder alle friske. Det som skjedde med Donny [van de Beek] er synd for ham, men også veldig dumt for Manchester United hvis det er en alvorlig skade.

 

Powered by Labrador CMS