rashford

– Det er positivt at han hadde en pause

Publisert Sist oppdatert

Fredag var det klart for pressekonferanse med Erik ten Hag igjen i forkant av søndagens kamp mot Newcastle, og som alltid ble skadesituasjonen et tema.

Marcus Rashford er blant dem som har vært usikre til kampen etter at han gikk glipp av landskampene med England, men Ten Hag har troen på at Uniteds toppscorer kan bli med mot Newcastle.

– Han trente med gruppa i dag. Vi har en dag til, så jeg har et godt håp om at han blir tilgjengelig, sier Ten Hag.

Istedenfor å bli med England på landslagsoppdrag, har Rashford blant annet benyttet to uker uten kamper med en tur til New York.

– Jeg tenker det er positivt at han hadde en pause. Jeg tror Rashford, sammen med Bruno, er de som har spilt mest kamper i laget, og jeg tror at med Manchester United, som spiller flest kamper i Europa, og med landslagsspillerne, så er ikke akkurat våre mest på benken der heller. De fleste av dem spiller, sier Ten Hag.

– Våre spillere spiller flest kamper i denne gale sesongen. De trenger en pustepause for å samle energi. For min del er det positivt at han brukte tiden til å ta en pause fra fotballen. Jeg har sett ham tilbake denne uka, og han har vist mye energi, mye motivasjon og mye fokus.

Også Anthony Martial, som har vært ute i flere måneder, kan være tilbake mot Newcastle.

– Han har trent i to uker, så jeg tror han kan være med.

Manchester United v Nottingham Forest - Carabao Cup Semi Final 2nd Leg
TROLIG INVOLVERT MOT NEWCASTLE: Anthony Martial.

Marcel Sabitzer og Raphaël Varane er to andre spillere det er blitt knyttet usikkerhet rundt inn mot Newcastle-kampen, men det ble ikke sagt noe om de to på del 1 av fredagens pressekonferanse.

Powered by Labrador CMS