tenhagvictorsomm22

Trekker frem Ten Hags detaljfokus: – Han har endret mye

Publisert Sist oppdatert

Noen av United-spillerne har fått to uker med Erik ten Hag-treninger nå, andre har fått én uke med det, og det virker som om spillerne har sansen for det.

I et intervju med ESPN gir Victor Lindelöf (en av spillerne som har hatt to uker med nyesjefen) uttrykk for at nivået på treningene har tatt et steg opp, og den svenske landslagskapteinen trekker frem Ten Hags detaljfokus som en viktig endring.

– På dag én forklarte han hva han ønsker at vi skal gjøre. Han er veldig god til å være oppmerksom på detaljer, og det er den største endringen.

– Han har endret mye. Han har sin spillestil, og ønsker å implementere de tingene. Vi har snakket mye, og øvd på mange forskjellige ting. Det har vært veldig, veldig bra så langt.

På spørsmål om rapportene om reglene som skal ha blitt innført, så sa Lindelöf følgende:

– Jeg vil ikke si det er en liste over regler, men han krever mye fra oss, på banen, men også utenfor banen. Vi er alle profesjonelle, så det er ikke noe problem.

Manchester United Pre-Season Training Session
TRENER I BANGKOK: Victor Lindelöf og lagkameratene.

Ansatte i United har allerede gitt Ten Hag kallenavnet «dirigenten» på grunn av nederlenderens detaljfokus under treningsøktene. Han er mye involvert, og stopper gjerne spillet om det er noe han ikke er fornøyd med.

– Det er veldig bra, og det er viktig at han gjør det. Han kommer inn [i klubben] og ønsker oss å spille på en bestemt måte, så selvsagt må han kommunisere det til spillerne. Om noe ikke er riktig, eller på den måten han ønsker det, så vil han forklare det igjen, og prøve å vise hva han ønsker, fastslår Lindelöf.

Mange supportere begynner å bli frustrerte over at United ikke har fått gjort like mye på overgangsmarkedet som flere av konkurrentene, men Lindelöf bekymrer seg ikke over hva andre gjør.

– Jeg fokuserer ikke på andre ting, og hva de gjør på overgangsmarkedet. Jeg leser ikke ting, jeg prøver bare å fokusere på meg og mitt lag, for det er det viktigste, sa Lindelöf, som ga uttrykk for at han har stor tro på dette United-laget, og at han ønsker å vinne troféer.

Manchester United Pre-Season Training Session
DIRIGENT: Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS