erikth

Optimistisk Ten Hag: – I år ønsker mange kvalitetsspillere å komme hit

Publisert Sist oppdatert

På den lukkede delen av fredagens pressekonferanse med Erik ten Hag, ble blant annet sommerens overgangsvindu, gjenoppbyggingen av klubben og hjemmeformen temaer som ble tatt opp.

Når det kommer til overgangsmarkedet, ser Ten Hag åpenbart lysere på den kommende sommeren, sammenlignet med fjorårets.

– Jeg ser en stor forskjell sammenlignet med i fjor. Da var spillerne litt mer reserverte når jeg pratet med dem. Nå ser mange spillere prosjektet, hva som skjer, dynamikken og ambisjonene i dette prosjektet, og kvaliteten spesielt. De er veldig interessert i å komme, det har jeg fått med meg, forteller han.

– Det virket som spillere var mye mer reserverte i fjor. Det var mye tvil de gangene vi forhørte oss med spillere. I år ønsker mange kvalitetsspillere virkelig å komme hit, sier han.

Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final
OPTMISTISK: Erik ten Hag har troen på at Manchester United vil hente spillere fra øverste hylle i sommer.

– På rett vei

I Ten Hags første sesong som United-manager har han ledet laget til et ligacuptrofé, en FA-cupfinale mot Manchester City i starten av juni, samt en nåværende 4. plass i ligaen med fire kamper igjen av sesongen.

Allikevel er det ikke alle som er like fornøyde, og nederlenderen legger ikke skjul på at han opplever høye forventninger som manager i klubben.

– Forventningene er høyere her, men vi må også erkjenne hvor vi var forrige sesong og de siste sesongene. Vi må gjenoppbygge og rekonstruere.

– Vi er i den prosessen og er på rett vei. Man kan se det i måten vi spillere på, vi er mer proaktive. Man kan se det i hvordan vi allerede har vunnet ett trofé, også er vi i en annen finale. Jeg synes vi går i riktig retning og vi er også i topp fire for øyeblikket og må bli der.

LES OGSÅ: Rashford usikker, Varane tilbake

– Vi må selvfølgelig bli bedre hver dag, så vi må jobbe og forbedre oss. Det er kravene til alle i denne klubben, de ansatte og spillerne spesielt, men også alle andre.

trioten
– PÅ RETT VEI: Erik ten Hag har stor tro på sitt prosjekt.

Fortsetter den gode hjemmetrenden?

Lørdag kommer Wolverhampton på besøk til Old Trafford, hvor United har vist svært god form denne sesongen.

– Vi vet at vi er veldig sterke hjemme. Dette er ikke en så bra plass for motstandere å komme.

– Vi har selvtillit her, har tro, og spesielt når vi kan skape noe sammen med fansen. Men det starter alltid med kvaliteten på hvordan vi spiller, så det er vårt ansvar å gjøre det.

 

Powered by Labrador CMS