ten hag

– Nervøse? Nei! Vi stoler på vår egen oppskrift

Kampen om en Champions League-plass har tilspisset seg den siste uken, men Erik ten Hag sier han kun har lørdagens kamp i tankene.

Publisert Sist oppdatert

På fredagens pressekonferanse fikk Ten Hag spørsmål om det har bredt seg en nervøsitet i spillergruppen og om han og spillerne ser seg over skulderen der formsterke Liverpool har tatt inn seks poeng på de siste to kampene.

– Nervøse? Nei! Vi er overbevist om at vi er på rett vei. Vi Stoler på oppskriften som har gitt oss mye suksess så langt. Men det er klart, og vi kjenner situasjonen, men det er ikke så viktig fordi vi har alt i våre egne hender. Vi må presetere på vårt beste og da blir det ikke så viktig. Det som er viktig er motstanderen som venter oss lørdag, Wolverhampton. Vi må ta dem på største alvor. De har prestert bra, men de har også svakheter og det må vi utnytte, sier Ten Hag.

Manchester United Training Session
FINPUSSER FORMEN: Erik ten Hag beskriver den siste treningsuken som god for Casemiro, Marcel Sabitzer og Diogo Dalot.

United har hatt spillefri i midtuken, og Ten Hag legger ikke skjul på at det har gjort spillerne godt.

– Vi trengte det. Vi har fått energien tilbake. Jeg så mye energi og glede på feltet og vi har kunnet jobbe med detaljer i spillet vårt, forklarer nederlenderen.

– Individuelle feil skjer

Manchester United trenger tre poeng mot Wolverhampton for å holde Liverpool på en armlengdes avstand i kampen om en Champions League-plass. Mot Brighton og West Ham ble United felt av individuelle feil.

De Gea
FIKK KRITIKK: David de Gea serverte West Ham vinnermålet på et sølvfat, men er klar til å slå tilbake. United trenger tre seire på de siste fire kampene for å være garantert Champions League-fotball neste sesong.

Selv om Ten Hag ikke liker det, innrømmer han at det er en del av fotballen.

– David (de Gea, red anm) har vært bra denne uken. Individuelle feil er en del av fotballen. Det bør ikke skje med rett fokus, men det kan skje, men vi har fått muligheten til å nullstille oss denne uken, sier Ten Hag.

– Fansen hjelper oss

En trøst for Ten Hag og United før de siste fire ligakampene er at tre av dem er hjemme på Old Trafford. Der har United vært bunnsolide denne sesongen.

– Vi tror på det vi holder på med og samholdet med fansen er viktig. Det er vanskelig for motstanderne å komme hit, slår nederlenderen fast. 

Ten Hag fikk også spørsmål om han ser en fremtid for Amad Diallo på Old Trafford etter at unggutten har vært strålende på utlån hos Sunderland.

– Ja, absolutt. Vi låner ut spillere for at de skal utvikle seg og ta steg. Vi følger dem tett, særlig Darren Fletcher som bruker mye tid på dette. Målet er at vi skal hente dem tilbake som bedre spillere som er noen erfaringer rikere, sier Ten Hag.

amad230423
HAR VOKST: Amad har levert solide prestasjoner på lån hos Sunderland og Erik ten Hag sier United, og særlig Darren Fletcher, sørger for tett oppfølging med spillerne som er på utlån.

Erik ten Hag avslørte innledningsvis at Raphaël Varane er tilbake i aksjon, men at Marcus Rashford er høyst tvilsom til kampen mot Wolverhampton på grunn av en skade i foten.

En som kan få muligheten, og som garantert er sulten på å vise seg frem, er Alejandro Garnacho som var ubenyttet reserve mot West Ham.

– Han har hatt en ny uke med trening og vi har sett at han er i stand til å gi laget noe ekstra, sier Ten Hag.

Del to av pressekonferansen med Erik ten Hag har sperrefrist til klokken 23.30 fredag kveld. 

Powered by Labrador CMS