2eth2

– En fantastisk debut, men vi må bli bedre med ball

Publisert Sist oppdatert

United slapp med skrekken mot Wolverhampton, etter at bortlaget hadde 23 avslutninger mot Uniteds 15 og også en meget omstridt VAR-situasjon som gikk for United og mot dem på overtid.

Viktigst likevel: United var rett og slett ikke veldig gode, selv om de tre poengene selvsagt var kjærkomne.

Etterpå oppsummerte Erik ten Hag med at han var fornøyd med at det ble tre poeng, men at han synes United gjorde altfor mange dårlige valg og heller ikke var helt på nett teknisk.

– Vi må spille bedre enn dette

– Jeg er selvsagt veldig fornøyd med seieren. Det ble en krigekamp. Vi måtte kjempe for poengene. Vi var ikke fantastiske med ball, men vi måtte da likevel finne en måte å vinne kampen på. Det gjorde vi. Vi så også moralen og viljen blant spillerne.

– Vi så også forskjellen mellom forsesong og sesong. Lag er mer aggressive i sesong, som Wolverhampton var det og vi kunne vært bedre både på det tekniske, avgjørelser og vår egen aggressivitet. Det var altså mye som kunne vært bedre.

– Så har jeg sett Wolverhampton på våren og i sommer. Det er et godt lag. Vi visste at vi måtte gi alt, men vi kan jo mye mer med ball. Jeg ønsket mer ro. Vi ga bort ballen altfor mange ganger, og da ga vi motstanderen en sjanse til å kontre. Så kom vi oss ut av de overgangene imot, vi var godt organiserte, men vi må bli bedre med ball. Det blir vi også utover i sesongen.

– Jeg sa i pausen at vi måtte ha mer ro med ball, flere vendinger og spille mellom motstanders ledd. Da vi gjorde det så skapte vi også trøbbel for dem, men det var for mange ballmist, og da mistet vi også kontrollen over kampen, sa han til Sky Sports.

– Vi hadde samtidig fem, seks eller sju gjenvinninger høyt. Det likte jeg, selv om vi kunne fått mer ut av dem. Vi kunne scoret på noen av dem, men angrepsrekka var ikke i sin beste form i denne kampen.

– Da vi la oss defensivt så kjempet vi også for livet – og overlevde, sa sjefen.

Før konklusjonen kom:

– Skal vi fortsette med å plukke poeng denne sesongen så må vi spille bedre enn dette.

– Fantastisk av Onana, middels av Mount

Overfor MUTV la han til at han var strålende fornøyd med debuten til André Onana.

anna

– Han var veldig bra. Fotball handler om kollektivet, men bakerst så kreves det en keeper som leverer. Han leverte en fantastisk debut, sa Ten Hag – om keeperen som kunne fått straffe imot seg på tampen av overtiden da han gikk for sent i en duell og nærmest slo Wolves-spilleren i bakken.

VAR dømte imidlertid ingenting, etter å ha sett nærmere på situasjonen.

– Han er en modig keeper, det kom et innlegg og ballen var jo touchet videre før han stupte inn i duellen så han påvirket ikke utfallet. Om det var straffe? Vel, VAR så på det, og det gikk vår vei, sa United-manageren, som ikke var like fornøyd med den andre debutanten.

– Han gjorde jobben sin, men det var en middels kamp. Han gjorde det greit.

Powered by Labrador CMS