tennern

Tar Bruno i forsvar: – Han er en viktig grunn til at vi har den posisjonen vi har

Både Erik ten Hag og Marcus Rashford tok Bruno Fernandes i forsvar på onsdagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes har blitt kritisert for både spillet sitt og oppførselen sin på Anfield, og på onsdagens pressekonferanse ble Erik ten Hag spurt om dette, og om han kommer til å være kaptein fremover.

– Ja, definitivt. Han har en briljant sesong. Han er en viktig grunn til at vi har den posisjonen vi har. Han gir laget energi, og løper mye med intensitet på den riktige måten. Han peker og coacher spillere, og han er en inspirasjon for hele laget. Ingen er perfekte, og alle må lære. Jeg må også lære.

– Jeg er veldig glad for at Bruno Fernandes er på laget vårt, og jeg er veldig glad for at Bruno Fernandes er kapteinen vår når Harry ikke er på banen.

LES OGSÅ: Ten Hag føler seg ikke sviktet av spillerne: – Vi vinner og taper sammen

Marcus Rashford ble også spurt om Fernandes.

– Jeg elsker å spille med Bruno, som dere kanskje kan se for dere. Han er den perfekte spilleren å spille med. Han har vært en god leder for oss, selv når han ikke er kaptein, noe som alltid er et godt tegn. Han har hjulpet andre spillere med å bli bedre ledere, og realiteten er slik at vi ikke kan være slik organisert at vi har bare én leder som er kaptein.

– Han har gjort mye for oss. Jeg har ingenting negativt å si om Bruno. Som manageren sa, så er det ingen som er perfekte. Jeg støtter ham, og står 100% bak ham.

Liverpool FC v Manchester United - Premier League
HADDE EN TUNG DAG PÅ ANFIELD: Bruno Fernandes og Manchester United.
Powered by Labrador CMS