lisandromart2

– Ganske optimistisk på at de rekker kampen

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hags pressekonferanse i forkant av Bournemouth-kampen ble sluppet mandag ettermiddag, men det er verdt å merke seg at den ble tatt opp like etter Wolverhampton-kampen lørdag.

Sånn sett så var ikke innholdet det mest oppdaterte.

– Men jeg er ganske optimistisk på at både Scott McTominay og Lisandro Martinez er klare til neste kamp (Bournemouth). Vi får se, men begge trente fredag og lørdag, sa Ten Hag.

– Det er også god utvikling for Diogo Dalot, men samtidig ønsker vi ikke å risikere noen. Det er mange kamper fremover, og vi trenger en stor stall for å ha kontroll, sa United-manageren.

Han var uansett fornøyd med at Luke Shaw har vist seg som et ekstra midtstopper-alternativ.

England v Senegal: Round of 16 - FIFA World Cup Qatar 2022

– Man har alltid ideer og en plan. Normalt skulle jo Victor og Harry startet i noen av kampene vi akkurat har spilt, men så ble de syke. Casemiro kom inn og gjorde det bra, og Luke Shaw også.

– Da jeg satte opp kampplanen mot Wolves så synes jeg også at det ville være best med Varane og Luke Shaw. Det handlet om å dekke opp for farten til Wolverhampton på den siden, fordi vi også ville angripe selv med Malacia der. Samtidig får en venstrefotet stopper bedre vinkler til å sette i gang spillet bakfra.

– Luke har vist hvor god han kan være i rollen i de to siste kampene, men han er også veldig god som venstreback. Dette gir oss imidlertid et ekstra alternativ, noe som alltid er godt å ha, sa Ten Hag.

Powered by Labrador CMS