Dette sier Ferguson om Ten Hag-ansettelsen

Publisert Sist oppdatert

United-legende og tidligere manager Sir Alex Ferguson håper Ajax-trener Erik ten Hag lykkes på Old Trafford når nederlenderen tar over styringen på Drømmenes Teater før neste sesong.

Klubben bekreftet forrige torsdag at Ajax-trener Ten Hag skifter beite etter sesongen, og dette er første gang Ferguson uttaler seg om ansettelsen.

Jeg håper han gjør det bra, fordi klubben trenger at noen får kontroll. Jeg håper han gjør det bra, sier han i et intervju med irske RTÉ, i forbindelse med et hesteløp på Punchestown-banen i Irland.

siralex233
FORRIGE LIGAGULL: 2012/13-sesongen – Sir Alex Fergusons siste som United-manager – er forrige gang klubben kunne løfte Premier League-pokalen.

Mens Ferguson nå ytrer håp om fremtiden, er tidligere elev Patrice Evra klar på at det viktigste akkurat nå er at dagens United-stall avslutter sesongen med stil.

Ralf Rangnicks mannskap har igjen fire kamper i Premier League før sesongslutt. Allerede torsdag venter Chelsea på Old Trafford, før møter med Brentford (H), Brighton (B) og Crystal Palace (B) i mai.

– Folk spør meg hele tiden hva jeg synes om Ten Hag. Svaret mitt er enkelt: Ten Hag er ikke nåtiden, selv om han venter i den nærmeste fremtiden. Derfor ønsker jeg at dere fokuserer på nåtiden, selv om den ikke ser så bra ut, sier Evra i en video han har publisert på sin Twitter-konto.

Evra
VIL IKKE TENKE FOR LANGT FREMOVER: Patrice Evra ønsker å opprettholde fullt fokus på slutten av denne sesongen før han begynner å tenke på hva Erik ten Hag kan få til i United.

Franskmannen har fortsatt ikke gitt opp håpet om at United skal kvalifisere seg til neste sesongs Champions League, selv om laget ligger seks poeng bak fjerdeplasserte Arsenal, som også har én kamp mindre spilt.

– Vi har fortsatt fire kamper igjen og det er fortsatt en Champions League-plass å kjempe for. Jeg vet at de fleste av dere ikke tror på laget vårt, men det gjør jeg. Alt kan skje i fotballen, sier han og fortsetter:

Til spillerne: Jeg vil at dere beviser at jeg ikke er gæren som har troen på dere, fordi dette kan vi få til. Det er mye negativitet rundt klubben, og det er ikke lett for dere, men dere har ikke noe å tape. Bare gi alt.

Evra understreker samtidig at han stiller seg bak Ten Hag den dagen nederlenderen tar over på Old Trafford.

Derfor har jeg ingenting å si om Ten Hag, annet enn at han er mer enn velkommen inn i klubben vår når han først kommer. Jeg støtter enhver manager, fordi jeg alltid vil støtte klubben min. For alltid rød.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS