tenhag251120v

Ten Hag: – Ønsker ikke å utelukke noe

Publisert Sist oppdatert

Det koker rundt Erik ten Hag, og i et intervju med tyske Sport1 uttaler nederlenderen seg om ryktene om at han er i dialog med Manchester United.

– Folk kjenner hverandre i bransjen, og det er helt normalt at det er samtaler på tvers av klubbene. Manchester United er en stor klubb med flotte fans, men jeg kan ikke annet enn å gjenta at mitt fokus er Ajax, sier Ten Hag.

Samtidig ønsker ikke Ajax-treneren å utelukke noe.

– Du vet aldri hva som skjer i fotballen, og jeg ønsker ikke å utelukke noe. Jeg vet at alt kan endre seg fra en dag til den neste.

– Dersom jeg på et tidspunkt bestemmer meg for å ta det neste steget, håper jeg Ajax-ledelsen vil forstå.

Fredag skriver Telegraph at klubben nå skal kjøre runde nummer to med intervjuer i jakt på treneren som skal ta over for Ole Gunnar Solskjær.

– At United planlegger en ny runde med intervjuer tyder på at de ikke har tatt noen endelig avgjørelse ennå, skriver artikkelforfatter Jason Burt.

Manchester United har ifølge avisen snakket med Ten Hag, Mauricio Pochettino og én kandidat til.

Det skal ikke være Luis Enrique, som ikke ser hvordan han kan si fra seg Spania-jobben bare seks måneder før VM i Qatar. Julen Lopetegui har uttalt at han ikke har noen planer om å forlate Sevilla. Thomas Tuchel skal heller ikke være aktuell.

Dermed står det igjen som et lite mysterium hvem den tredje kandidaten kan være. På oddsmarkedet ligger blant andre Brendan Rodgers, Roberto Mancini og Antonio Conte høyt på listen, uten at det har vært noen skriverier om dem den siste uken.

Det er imidlertid fortsatt Ten Hag som regnes som den store favoritten.

Ajax skal ha gitt Ten Hag grønt lys til å snakke med United i landslagspausen. Det er heller ikke ventet at Paris Saint-Germain vil stå i veien for Pochettino, da den franske hovedstadsklubben visstnok ser for seg å erstatte argentineren med Zinedine Zidane.

LES OGSÅ: (+) Dette er ekspertenes managerfavoritter

Powered by Labrador CMS