tenhagrashford040922

– Dette er det beste stedet han kan være

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford har uten tvil vært en nøkkelspiller for United denne sesongen. I forrige Premier League-oppgjør viste han igjen hvor viktig han er for laget da han hamret inn sitt niende ligamål for sesongen.

Det har vært mye snakk om kontraktssituasjonen til engelskmannen med 331 kamper for United. Erik ten Hag er klokkeklar på hva som er best for Rashford.

– For det første tror jeg han forstår at United er hans klubb. Det er i dette laget og i dette miljøet han spiller sin beste fotball. Han fortsetter å utvikle seg og det er fordi han jobber hardt, gir alltid 100 prosent og han har en god plan. Det er i dette laget han kan bruke sine kvaliteter. 

rashford100123o
RASHFORD: Har vist glittrende form denne sesongen.

– Dette laget kan hjelpe han til å komme i de riktige posisjonene til å produsere mål. Laget er bygget på den måten at hans kvaliteter skal skinne gjennom, noe jeg tror han vet. Han er absolutt en viktig spiller for oss og om vi ønsker å oppnå suksess trenger vi han. Jeg vil si at dette er det beste steder for han å være, fordi vi vil bygge det beste laget, først i England, så i Europa, deretter i verden, avslutter nederlenderen. 

LES OGSÅ: Dette United-laget stoler altfor ofte utelukkende på Rashford.

 

 

Powered by Labrador CMS