Manchester United v Leeds United - Pre-Season Friendly

Ten Hag uenig i Sancho-teori: – Tror dere husker feil!

Erik ten Hag synes sommerens oppkjøring har vært en opptur for Jadon Sancho.

Publisert Sist oppdatert

23-åringen som kom til United for 73 millioner pund for to år siden har måttet tåle kritikk i Manchester.

I sommer har imidlertid Sancho vist lovende tendenser, selv om Ten Hag ikke er enig i at den engelske vingen har vært en skygge av seg selv på Old Trafford.

I et intervju med flere engelske medier måtte Ten Hag si seg uenig i journalistenes påstand om at Sancho ikke er den samme spilleren han var i Borussia Dortmund.

– Bundesligaen er det perfekte stedet for å forberede seg på Premier League. Men jeg tror dere husker feil, for jeg har sett mange Dortmund-kamper, og det er ikke så stor forskjell på den spilleren Sancho var i Dortmund og den han er her, sa Ten Hag.

Mot gamleklubben i Las Vegas spilte Sancho igjen falsk nier for Ten Hag, noe som tyder på at United-manageren vurderer å bruke 23-åringen sentralt neste sesong.

Spørsmålet er om Sancho er tiltenkt en plass blant de elleve beste, med tøffe konkurrenter i Antony, Marcus Rashford, Alejandro Garnacho, Anthony Martial og sannsynligvis Rasmus Højlund.

– Han må vise at han over tid kan komme med betydelige bidrag. Sluttproduktet er nøkkelen for en angriper, så du er nødt til å lykkes med den siste pasningen, og score mål. Det er derfor han er her. 

Sancho var borte fra fotballen en stund innledningsvis forrige sesong. Nå er 23-åringen på et bedre sted, skal vi tro Ten Hag.

– Han har masse energi, og har en veldig god «vibe» for øyeblikket. Han ønsker å nyte fotballen og oppnå suksess.

Powered by Labrador CMS