sana

– Nå ligger det i hans hender

Publisert Sist oppdatert

Han hadde kun spilt 28 minutter med førstelagsfotball for United de siste 110 dagene, Jadon Sancho. Det har vært fysiske og mentale utfordringer, veien har vært lang, men onsdag utgjorde han endelig en forskjell igjen.

– Det var et stort individuelt øyeblikk, sa Ten Hag etter kampen.

– Jeg er veldig glad for at han nå tar steg i riktig retning, og håper han kan ivareta det momentumet han nå har, at det styrker og motiverer ham. Han er jo en briljant fotballspiller, så hvis han investerer rett så kan han være outstanding, fortsatte United-manageren.

Se Sanchos mål og høydepunktene her:

 

– Jeg mener også at vi nå har et lag som kan diktere kampene i større grad, som kan sørge for at kampene spilles mer på motstanders halvdel og akkurat det er jo noe han liker, når det blir tette situasjoner.

– Han viste det med det andre målet vårt, men han viste det også da han kom innpå forrige uke (mot Nottingham Forest), fortsatte Ten Hag.

Se Antony feire Sanchos 2-2-mål her:

Så er det kanskje vanskelig for mange på utsiden å forstå hvor lang veien tilbake har vært for Jadon Sancho, og nøyaktig hva som må gjøres for at dette skal ende som en langvarig suksesshistorie.

Ten Hag er imidlertid klar på at alle nå støtter 22-åringen.

– Det har vært en vanskelig periode, men han har samtidig også kjempet seg ut av den. Det fortjener han honnør for. Det er jeg fornøyd med. Det er jeg stolt av at han har klart. Jeg vil også støtte ham videre. De andre trenerne her vil det og spillerne, vi vil alle støtte ham i denne prosessen, men til slutt må han nå fikse dette selv.

– Vi ser jo også at når han er på et bra nivå så er han en outstanding fotballspiller, briljant og han kan utgjøre en forskjell. Så jeg håper at han kan bevare dette humøret og bidra for laget med å score mange mål eller skape mange sjanser.

– Hva må han gjøre for å unngå at det som skjedde skjer igjen?

– Nå ligger det i hans hender. Han han virkelig ønsker dette så kan han klare det. Han spiller jo også i et fantastisk lag som kan gi ham glede, akkurat som jeg gleder meg over å se ham spille med så mye selvtillit og tro og når han er så direkte. Det var fantastisk å se ham som en del av dette angrepet, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS