tenhagsancho250523

– Han er veldig god på høyresiden også

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen før Fulham-kampen (gjennomført etter Chelsea-kampen torsdag kveld) ble Erik ten Hag spurt om Luke Shaw er ute av søndagens kamp.

– For øyeblikket? Jeg kan ikke si noe om han kommer til å være tilgjengelig eller ikke på søndag, sa Ten Hag.

Det skal ha vært et ryggproblem som gjorde at Shaw ble byttet ut i pausen.

Ten Hag fikk flere spørsmål om Jadon Sancho også, etter en kamp hvor han hadde en finfin målgivende pasning til Anthony Martial, og fort kunne hatt flere målgivende pasninger også om United hadde vært mer nådeløse foran mål.

En av journalistene nevnte at Ten Hag tilsynelatende var i en diskusjon med Sancho på sidelinjen, men Ten Hag forklarte at det ikke var en diskusjon, men at han måtte gi 23-åringen noen instruksjoner, og at han benyttet perioden hvor Antony lå nede med skade til å gjøre det.

Høydepunkter mot Chelsea:

United-manageren er uansett fornøyd med det han fikk se av Sancho, som måtte over på høyresiden etter Antony-skaden.

– Han gjorde det veldig godt på høyresiden, og jeg synes han spilte en veldig god kamp. Og jeg mener at Jadon Sancho er en av spillerne som har hatt god progresjon denne sesongen. Det er mange spillere i stallen vår som har hatt god progresjon. Jeg synes det er en god base til å bygge videre på.

Om Antony-skaden blir langvarig, så er det nok ikke utenkelig at Ten Hag kan få bruk for Sancho på høyresiden igjen, og United-manageren ble spurt om han foretrekker å se Sancho på høyre- eller venstresiden.

– Han kan gjøre begge deler, men jeg tror han foretrekker å spille på venstresiden. Men vi har sett i dag at han er veldig god på høyresiden også.

tenhag250523
ROSER SANCHO: Erik ten Hag.

Om De Gea

Da Ten Hag fikk spørsmål om søndagens kamp mot Fulham kan være David de Geas siste på Old Trafford som United-spiller, så avviste han det ikke totalt, men han ga tydelig uttrykk for at han tror spanjolen blir værende.

– Jeg tror at vi ønsker at han skal bli, og at han ønsker å bli værende, så jeg tror vi kommer til å bli enige.

Han ville derimot som ventet ikke si noe om hva som er grunnen til ventetiden nå.

– Jeg kommer aldri til å kommentere hvordan forhandlinger går.

Manchester United v Chelsea FC - Premier League
BLIR TROLIG NY KONTRAKT: Erik ten Hag tror at David de Gea forlenger kontrakten.

– Rom for forbedring i gruppen

Det er åpenbart at United er ute etter forsterkninger i sommer, men hvordan klubben vil lykkes på overgangsmarkedet får bare tiden vise.

Ten Hag måtte svare på hva han tenker dersom han ikke får de forsterkningene han ønsker.

– Vi kan fortsatt utvikle oss med dette laget. Det har vi også gjort denne sesongen.

– Vi har hatt stor fremgang denne sesongen. Laget, mange individuelle, har spilt en fantastisk sesong og vi har nå en god base. Men som jeg har nevnt, så er det fortsatt mye rom for forbedring også i gruppen, sier Ten Hag.

Manchester United v Chelsea FC - Premier League
FORNØYD MED FREMGANGEN: Erik ten Hag er fornøyd med fremgangen i laget denne sesongen, selv om han er tydelig på at det kan utvikle seg ytterligere med de nåværende spillerne.

Ønsker forsterkninger

Han legger imidlertid ikke skjul på at nye signeringer vil kunne bidra med at utviklingen vil skyte ytterligere fart.

– Når du får de riktige spillerne inn, så vil det hjelpe og gi deg enda mer dybde, og høyere standard og nivå. Og da har du enda bedre muligheter for å komme i topp fire, og da gir det deg større muligheter for å vinne titler og trofeer.

– Føler du deg sikker på at, uansett hvem som eier klubben, at de vil gi deg spillerne du ønsker?

– Det kan jeg ikke si her og nå. Du må spørre de riktige folka om det spørsmålet.

Powered by Labrador CMS