Real Betis v Manchester United - Winter Friendly

– Nye investeringer i klubben kan bare være et gode

– Utviklingen av klubben handler også om å ha en strategi, ikke bare penger, påpeker Erik ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Det er tre uker siden Glazer-familien overrasket de fleste ved å kunngjøre at familien ønsker å se på ulike strategiske alternativer for Manchester United.

LES OGSÅ: – Jeg måtte spørre ham rett ut: «Hater du meg, Erik?»

Blant alternativene var et salg av familiens aksjepost i United, mens et annet var å se på mulighetene for eksterne investorer til å overta en større andel av den amerikanske eierfamiliens aksjer.

– Tøffere konkurranse enn noen gang

Ten Hag sier han ble fortalt om planene av Uniteds øverste sjef Richard Arnold, og uavhengig om det blir et salg av klubben eller økte investeringer fra eksterne investorer, sier Ten Hag han ser positivt på fremtiden.

– Etter min mening vil det bare være et gode dersom det blir mer investeringer. Jeg ser på konkurransen fra de andre klubbene i Premier League og det er en tøff konkurranse der mange klubber har muligheten til å investere, sier Ten Hag til The Athletic.

Manchester United Announce New Signing
DYR FORSTERKNING: Erik ten Hag og United strakk seg langt for å sikre seg underskriften til Antony i sommer. Den brasilianske kantspilleren kom fra Ajax som en av de dyreste spillerne i Uniteds historie.

– Det er en endring om man sammenligner med situasjonen for fem eller ti år siden, sier Ten Hag og trekker frem klubber som Newcastle og West Ham som enten har investert betydelige summer i nye spillere eller nå har muligheten til å gjøre det.

Trenger mer penger til prosjektet

Ten Hag forklarer at han bare har møtt Glazer-familien to ganger, en gang like før han ble ansatt og én gang kort etter at han ble bekreftet som Uniteds nye manager.

Nederlenderen avslører imidlertid at han har en langt tettere kontakt med Richard Arnold.

erikmasak
NY ENERGI: Erik ten Hag høster mye ros for jobben han har gjort så langt i United. Marcus Rashford er blant spillerne som har hevet seg flere hakk under nederlenderen.

– Vi har snakket om den kulturen vi ønsker å skape her og om målene våre og han har bekreftet at ingenting vil endres (enten ved salg eller ytterligere investeringer, red anm). Det vil faktisk bli enda bedre fordi det vil bli mer midler tilgjengelig for dette prosjektet, sier Ten Hag.

Uniteds nederlandske manager er også overbevist om at United vil kunne måle krefter med klubber som i realiteten er statsfinansierte som Manchester City og Newcastle.

– Ja. Det handler om å ha en strategi, ikke bare penger. Om du ikke har de rette spillerne med de rette kvalitetene vil du heller ikke ha suksess og nå målene du setter. Konkurransen er veldig tøff, men vi er i en bedre posisjon nå og vi er på vei i riktig retning selv om det er rom for forbedringer, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS